Noc Wina w Dworze Sieraków czyli tematyczna kolacja z degustacją win Temat wieczoru: "Kuchnie Świata i polskie wina - Kolacja pod lipami" 13 lipca (sobota) 2019, godz. 20:00 W czasie tego szczególnego wieczoru połączymy potrawy z różnych zakątków świata z polskimi winami. Będzie to elegancka kolacja na stołach rozstawionych w parku pod lipami. Gospodarzem spotkania będzie Paweł Gąsiorek współwłaściciel Dworu Sieraków, a gotować będzie szef kuchni Janusz Fic ze swoją ekipą.
Menu i Wina Amuse Bouche Dukach z oliwą Winnica Chodorowa Wino musujące Pierwsza przystawka Parfait z gęsiej wątroby z sorbetem jabłkowym i figami w słodkim winie Winnica Turnau Hibernal Druga przystawka Ravioli z suszonymi pomidorami, szpinakiem i ricottą Winnica Sandomierska Ros Sandomirius Danie główne Filet z jesiotra w sosie z białego wina i cytryny z warzywną zapiekanką i szparagami Winonica Wieliczka Riesling lub Długo pieczona jagnięcina z rozmarynem, czosnkiem, konfitowanymi ziemniakami, oliwkami i pieczoną papryką Winnica Carolus RoXVIII Deser Baklava z lodami różanymi, pistacjami i cytrynowym syropem Dwór Sieraków Wódka Czarny Bez
* W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)
|
Noc Wina "Kuchnie Świata i polskie wina - Kolacja pod lipami" w Dworze Sieraków**** - Bilet normalny
Noc Wina w Dworze Sieraków czyli tematyczna kolacja z degustacją win Temat wieczoru: "Kuchnie Świata i polskie wina - Kolacja pod lipami" 13 lipca (sobota) 2019, godz. 20:00 W czasie tego szczególnego wieczoru połączymy potrawy z różnych zakątków świata z polskimi winami. Będzie to elegancka kolacja na stołach rozstawionych w parku pod lipami. Gospodarzem spotkania będzie Paweł Gąsiorek współwłaściciel Dworu Sieraków, a gotować będzie szef kuchni Janusz Fic ze swoją ekipą.
Menu i Wina Amuse Bouche Dukach z oliwą Winnica Chodorowa Wino musujące Pierwsza przystawka Parfait z gęsiej wątroby z sorbetem jabłkowym i figami w słodkim winie Winnica Turnau Hibernal Druga przystawka Ravioli z suszonymi pomidorami, szpinakiem i ricottą Winnica Sandomierska Ros Sandomirius Danie główne Filet z jesiotra w sosie z białego wina i cytryny z warzywną zapiekanką i szparagami Winonica Wieliczka Riesling lub Długo pieczona jagnięcina z rozmarynem, czosnkiem, konfitowanymi ziemniakami, oliwkami i pieczoną papryką Winnica Carolus RoXVIII Deser Baklava z lodami różanymi, pistacjami i cytrynowym syropem Dwór Sieraków Wódka Czarny Bez
* W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)
|
już niedostępne
|
175,00 zł |
8% |
189,00 zł
|
-
|