To wydarzenie już się skończyło. Zapraszamy na inne ciekawe wydarzenia.
Dołącz do wydarzenia
  Rodzaj Bilety dostępne do Cena Liczba
Noc Wina w Dworze Sieraków czyli tematyczna kolacja z degustacją win
Temat wieczoru: "Kolacja z gościem specjalnym Klubu Domu Wina. Kolacja w paryskim stylu"
13 grudnia (piątek) 2019, godz. 20:00
Kuchnia francuska jest delikatna, lekka, wysublimowana i fantazyjna. Wielu uważa, że jest najlepsza na świecie… W kulinarną podróż po Paryżu zabierze nas szef kuchni Dworu Sieraków - Janusz Fic, natomiast o francuskich winach specjalnie dobranych na tą okazję opowie Paweł Gąsiorek współwłaściciel i head sommelier Dworu Sieraków.

Menu i Wina
Początek kolacji o godzinie 20.00

Aperitif
Orchidees Maisons de Vin De Neuville Crémant de Loire Blanc Brut, AOC Crémant de Loire, Dolina Loary, Francja
Przystawka
Ostrygi zapiekane z pikantnym serem
Château Gassier Le Pas du Moine Rose, AOC Côtes de Provence Sainte-Victoire, Prowansja, Francja
Pierwsze danie
Zupa cebulowa zapiekana z grzankami i serem gruyere
Château Lamothe-Vincent Heritage Blanc, AOC Bordeaux, Francja
Danie główne
Plastry pieczonej polędwicy wołowej w sosie bearbeńskim z ziemniaczanym purée
Alain Jaume&Fils "Vieux Terron", AOC Châteauneuf-du-Pape, Dolina Rodanu, Francja
Deser
Gruszkowa tarta tatin
Plaimont Collection Plaimont Pacherenc du Vic-Bilh, AOC Pacherenc du Vic-Bilh, Francja
___________________________________
* W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)
Noc Wina "Kolacja w stylu Buenos Aires z milongą i tangiem" w Dworze Sieraków**** - Bilet normalny

Noc Wina w Dworze Sieraków czyli tematyczna kolacja z degustacją win
Temat wieczoru: "Kolacja z gościem specjalnym Klubu Domu Wina. Kolacja w paryskim stylu"
13 grudnia (piątek) 2019, godz. 20:00
Kuchnia francuska jest delikatna, lekka, wysublimowana i fantazyjna. Wielu uważa, że jest najlepsza na świecie… W kulinarną podróż po Paryżu zabierze nas szef kuchni Dworu Sieraków - Janusz Fic, natomiast o francuskich winach specjalnie dobranych na tą okazję opowie Paweł Gąsiorek współwłaściciel i head sommelier Dworu Sieraków.

Menu i Wina
Początek kolacji o godzinie 20.00

Aperitif
Orchidees Maisons de Vin De Neuville Crémant de Loire Blanc Brut, AOC Crémant de Loire, Dolina Loary, Francja
Przystawka
Ostrygi zapiekane z pikantnym serem
Château Gassier Le Pas du Moine Rose, AOC Côtes de Provence Sainte-Victoire, Prowansja, Francja
Pierwsze danie
Zupa cebulowa zapiekana z grzankami i serem gruyere
Château Lamothe-Vincent Heritage Blanc, AOC Bordeaux, Francja
Danie główne
Plastry pieczonej polędwicy wołowej w sosie bearbeńskim z ziemniaczanym purée
Alain Jaume&Fils "Vieux Terron", AOC Châteauneuf-du-Pape, Dolina Rodanu, Francja
Deser
Gruszkowa tarta tatin
Plaimont Collection Plaimont Pacherenc du Vic-Bilh, AOC Pacherenc du Vic-Bilh, Francja
___________________________________
* W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)

już niedostępne 179,00 zł -

13 grudnia 2019 r., godzina 20:00

Dwór Sieraków ****


Noc Wina czyli tematyczna kolacja z degustacją win "Kolacja z gościem specjalnym Klubu Domu Wina. Kolacja w paryskim stylu"


Kuchnia francuska jest delikatna, lekka, wysublimowana i fantazyjna. Wielu uważa, że jest najlepsza na świecie… W kulinarną podróż po Paryżu zabierze nas szef kuchni Dworu Sieraków - Janusz Fic, natomiast o francuskich winach specjalnie dobranych na tą okazję opowie Paweł Gąsiorek współwłaściciel i head sommelier Dworu Sieraków.

(Szczegóły: Recepcja Dworu Sieraków, tel. 600 226 150; 12 312 24 23 lub mail: recepcja@dworsierakow.pl)

http://www.dworsierakow.pl/pl/wydarzenia/420-noc-wina-kolacja-w-paryskim-stylu.html

Zobacz również:

inne wydarzenia 32-410 Dobczyce