Noc z Winem w Dworze Sieraków czyli tematyczna kolacja z degustacją win Temat wieczoru: "Kolacja francuska" 20 lipca (sobota) 2019, godz. 19:00 (po kolacji spektakl w wykonaniu artystów teatru Vis a Vis "Noc nad Paryżem. Burleska w stylu Moulin Rouge) Gospodarzem spotkania będzie Paweł Gąsiorek, współwłaściciel Dworu Sieraków, redaktor magazynu Czas Wina
Aperitif Orchidees Maisons de Vin De Neuville Crémant de Loire Blanc Brut, AOC Crémant de Loire, Dolina Loary, Francja
Pierwsza przystawka Crème brûlée z gęsiej wątroby na ciemnym pieczywie z powidłem z czerwonej cebuli i tymianku Orchidees Maisons de Vin Rosé d'Anjou Les Roseraies, AOC Rosé d'Anjou, Dolina Loary, Francja
Druga przystawka Delikatne kawałki leszcza z krewetkami i kalafiorem zapiekane w sosie serowym Orchidees Maisons de Vin Rosé de Loire Privilége de Drouét, AOP Val de Loire, Dolina Loary, Francja
Danie główne Filet z kaczki w sosie z czarnej porzeczki z ziemniaczanym gratin i plastrami buraka w słodko pikantnym vinegret Plaimont Cháteau de Diusse, AOC Mediran, Region Południowo Zachodni, Francja
Deser Fondant czekoladowy z lodami waniliowymi i sosem z malin
* W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)
|
Noc z Winem "Kolacja francuska" w Dworze Sieraków**** - Bilet normalny
Noc z Winem w Dworze Sieraków czyli tematyczna kolacja z degustacją win Temat wieczoru: "Kolacja francuska" 20 lipca (sobota) 2019, godz. 19:00 (po kolacji spektakl w wykonaniu artystów teatru Vis a Vis "Noc nad Paryżem. Burleska w stylu Moulin Rouge) Gospodarzem spotkania będzie Paweł Gąsiorek, współwłaściciel Dworu Sieraków, redaktor magazynu Czas Wina
Aperitif Orchidees Maisons de Vin De Neuville Crémant de Loire Blanc Brut, AOC Crémant de Loire, Dolina Loary, Francja
Pierwsza przystawka Crème brûlée z gęsiej wątroby na ciemnym pieczywie z powidłem z czerwonej cebuli i tymianku Orchidees Maisons de Vin Rosé d'Anjou Les Roseraies, AOC Rosé d'Anjou, Dolina Loary, Francja
Druga przystawka Delikatne kawałki leszcza z krewetkami i kalafiorem zapiekane w sosie serowym Orchidees Maisons de Vin Rosé de Loire Privilége de Drouét, AOP Val de Loire, Dolina Loary, Francja
Danie główne Filet z kaczki w sosie z czarnej porzeczki z ziemniaczanym gratin i plastrami buraka w słodko pikantnym vinegret Plaimont Cháteau de Diusse, AOC Mediran, Region Południowo Zachodni, Francja
Deser Fondant czekoladowy z lodami waniliowymi i sosem z malin
* W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)
|
Wyprzedane |
156,48 zł |
8% |
169,00 zł
|
Wyprzedane
|