Noc Wina w Dworze Sieraków czyli tematyczna kolacja z degustacją win Temat wieczoru: "Chardonnay na wszystkie sposoby" 22 listopada (piątek) 2019, godz. 20:00 22 listopada (piątek) 2019, godz. 20:00 Zapraszamy na kolację podczas której podane zostaną wina z jednej tylko odmiany winogron - Chardonnay. Nie znaczy to jednak, że będą one takie same - wręcz przeciwnie - pokażemy Państwu jak różne smaki, style i oblicza mogą mieć wina z tej królewskiej odmiany. Spotkanie poprowadzi Wojciech Giebuta, dziennikarz winiarski magazynu Czas Wina, manager w firmie Wine Service, organizującej wyjazdy enoturystyczne na cały świat.
Menu i Wina Początek kolacji o godzinie 20.00 Aperitif Ackerman Cuvee Privee Cremant de Loire Blanc Brut, Dolina Loary,Francja Chardonnay Pozdní Sběr, Mikrosvín, Czechy Pierwsza Przystawka Teryna ze szczupaka z suszonymi morelami i musem chrzanowym Juan Carrau Chardonnay, Bodegas Carrau, Urugwaj Druga Przystawka Ślimaki na trzy sposoby: po katalońsku, burgondzku i sierakowsku Bourgogne Chardonnay, Maison Champy, Francja Danie główne Indyk pieczony podany z sosem maślano śmietanowym z purée z pasternaku i warzywami Lyngrove Reserve Chardonnay, Stellenbosch, RPA Deser Crème brûlée z domową konfiturą z pomarańczy Chardonnay Noble Rot, Château Vartely, Mołdawia ___________________________________ * W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)
|
Noc Wina "Chardonnay na wszystkie sposoby" w Dworze Sieraków**** - Bilet normalny
Noc Wina w Dworze Sieraków czyli tematyczna kolacja z degustacją win Temat wieczoru: "Chardonnay na wszystkie sposoby" 22 listopada (piątek) 2019, godz. 20:00 22 listopada (piątek) 2019, godz. 20:00 Zapraszamy na kolację podczas której podane zostaną wina z jednej tylko odmiany winogron - Chardonnay. Nie znaczy to jednak, że będą one takie same - wręcz przeciwnie - pokażemy Państwu jak różne smaki, style i oblicza mogą mieć wina z tej królewskiej odmiany. Spotkanie poprowadzi Wojciech Giebuta, dziennikarz winiarski magazynu Czas Wina, manager w firmie Wine Service, organizującej wyjazdy enoturystyczne na cały świat.
Menu i Wina Początek kolacji o godzinie 20.00 Aperitif Ackerman Cuvee Privee Cremant de Loire Blanc Brut, Dolina Loary,Francja Chardonnay Pozdní Sběr, Mikrosvín, Czechy Pierwsza Przystawka Teryna ze szczupaka z suszonymi morelami i musem chrzanowym Juan Carrau Chardonnay, Bodegas Carrau, Urugwaj Druga Przystawka Ślimaki na trzy sposoby: po katalońsku, burgondzku i sierakowsku Bourgogne Chardonnay, Maison Champy, Francja Danie główne Indyk pieczony podany z sosem maślano śmietanowym z purée z pasternaku i warzywami Lyngrove Reserve Chardonnay, Stellenbosch, RPA Deser Crème brûlée z domową konfiturą z pomarańczy Chardonnay Noble Rot, Château Vartely, Mołdawia ___________________________________ * W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)
|
już niedostępne
|
165,74 zł |
8% |
179,00 zł
|
-
|