To wydarzenie już się skończyło. Zapraszamy na inne ciekawe wydarzenia.
Dołącz do wydarzenia
  Rodzaj Bilety dostępne do Cena Liczba
Zapraszamy Państwa do Dworu Sieraków na
NOC WINA: "THE BEST OF SOUTH AMERICA" CZYLI NAJLEPSZE KĄSKI Z AMERYKI POŁUDNIOWE",
która odbędzie się 24 stycznia 2019 roku o godz.20:00.

W piątkowy wieczór serdecznie zapraszamy na tematyczną kolację z degustacją win.
Na ten wieczór Szef Kuchni Janusz Fic przygotuje dla Państwa specjalne menu. Będą to najlepsze kąski kuchni Południowej Ameryki. O dobór win zadba Paweł Gąsiorek, współwłaściciel i head sommelier Dworu Sieraków, który podczas kolacji opowiadać będzie o bogactwie kulturowym, kuchni i winach tamtej części świata.

Menu i Wina
Początek kolacji o godzinie 20.00
Aperitif
Bodegas Carrau Casa de Varzi Rosado, VCP Uruguay ,Las Violetas, Urugwaj
Przystawka - Peru
Ceviche z pstrąga z prażonym bananem, grejpfrutem i kolendrą
Viña La Rosa Cien y Cerro Sauvignon Blanc, Cachapoal Valley - Entre Cordilleras,
Dolina Centralna, Chile
Zupa - Chile
Humitas z cebulką i bazylią
Viña La Rosa La Palma Chardonnay, Cachapoal Valley - Entre Cordilleras, Dolina Centralna, Chile
Danie Główne - Argentyna
Antrykot wołowy z pieczonym ziemniakiem i chimichurri
Grupo Foster Lorca Enrique Foster Reserve Malbec, Valle de Uco, Mendoza, Argentyna
Bodegas Carrau Tannat Amat, VCP Uruguay, Cerro Chapeu, Urugwaj
Deser - Urugwaj
Queso y dulce de membrilla - ser z marmoladą z pigwy
NOC WINA: "THE BEST OF SOUTH AMERICA" CZYLI NAJLEPSZE KĄSKI Z AMERYKI POŁUDNIOWE"

Zapraszamy Państwa do Dworu Sieraków na
NOC WINA: "THE BEST OF SOUTH AMERICA" CZYLI NAJLEPSZE KĄSKI Z AMERYKI POŁUDNIOWE",
która odbędzie się 24 stycznia 2019 roku o godz.20:00.

W piątkowy wieczór serdecznie zapraszamy na tematyczną kolację z degustacją win.
Na ten wieczór Szef Kuchni Janusz Fic przygotuje dla Państwa specjalne menu. Będą to najlepsze kąski kuchni Południowej Ameryki. O dobór win zadba Paweł Gąsiorek, współwłaściciel i head sommelier Dworu Sieraków, który podczas kolacji opowiadać będzie o bogactwie kulturowym, kuchni i winach tamtej części świata.

Menu i Wina
Początek kolacji o godzinie 20.00
Aperitif
Bodegas Carrau Casa de Varzi Rosado, VCP Uruguay ,Las Violetas, Urugwaj
Przystawka - Peru
Ceviche z pstrąga z prażonym bananem, grejpfrutem i kolendrą
Viña La Rosa Cien y Cerro Sauvignon Blanc, Cachapoal Valley - Entre Cordilleras,
Dolina Centralna, Chile
Zupa - Chile
Humitas z cebulką i bazylią
Viña La Rosa La Palma Chardonnay, Cachapoal Valley - Entre Cordilleras, Dolina Centralna, Chile
Danie Główne - Argentyna
Antrykot wołowy z pieczonym ziemniakiem i chimichurri
Grupo Foster Lorca Enrique Foster Reserve Malbec, Valle de Uco, Mendoza, Argentyna
Bodegas Carrau Tannat Amat, VCP Uruguay, Cerro Chapeu, Urugwaj
Deser - Urugwaj
Queso y dulce de membrilla - ser z marmoladą z pigwy

już niedostępne 179,00 zł -

24 stycznia 2020 r., godzina 20:00

Dwór Sieraków ****


Noc Wina czyli tematyczna kolacja z degustacją win "The best of South America- czyli najlepsze kąski z Ameryki Południowej"


W piątkowy wieczór serdecznie zapraszamy na tematyczną kolację z degustacją win.

Na ten wieczór Szef Kuchni Janusz Fic przygotuje dla Państwa specjalne menu. Będą to najlepsze kąski kuchni Południowej Ameryki. O dobór win zadba Paweł Gąsiorek, współwłaściciel i head sommelier Dworu Sieraków, który podczas kolacji opowiadać będzie o bogactwie kulturowym, kuchni i winach tamtej części świata.

(Szczegóły: Recepcja Dworu Sieraków, tel. 600 226 150; 12 312 24 23 lub mail: [email protected])

Szczegóły: Noc Wina "The best of South America"

Zobacz również:

inne wydarzenia 32-410 Dobczyce