Zapraszamy Państwa do Dworu Sieraków na NOC WINA: "THE BEST OF SOUTH AMERICA" CZYLI NAJLEPSZE KĄSKI Z AMERYKI POŁUDNIOWE", która odbędzie się 24 stycznia 2019 roku o godz.20:00.
W piątkowy wieczór serdecznie zapraszamy na tematyczną kolację z degustacją win. Na ten wieczór Szef Kuchni Janusz Fic przygotuje dla Państwa specjalne menu. Będą to najlepsze kąski kuchni Południowej Ameryki. O dobór win zadba Paweł Gąsiorek, współwłaściciel i head sommelier Dworu Sieraków, który podczas kolacji opowiadać będzie o bogactwie kulturowym, kuchni i winach tamtej części świata.
Menu i Wina Początek kolacji o godzinie 20.00 Aperitif Bodegas Carrau Casa de Varzi Rosado, VCP Uruguay ,Las Violetas, Urugwaj Przystawka - Peru Ceviche z pstrąga z prażonym bananem, grejpfrutem i kolendrą Viña La Rosa Cien y Cerro Sauvignon Blanc, Cachapoal Valley - Entre Cordilleras, Dolina Centralna, Chile Zupa - Chile Humitas z cebulką i bazylią Viña La Rosa La Palma Chardonnay, Cachapoal Valley - Entre Cordilleras, Dolina Centralna, Chile Danie Główne - Argentyna Antrykot wołowy z pieczonym ziemniakiem i chimichurri Grupo Foster Lorca Enrique Foster Reserve Malbec, Valle de Uco, Mendoza, Argentyna Bodegas Carrau Tannat Amat, VCP Uruguay, Cerro Chapeu, Urugwaj Deser - Urugwaj Queso y dulce de membrilla - ser z marmoladą z pigwy
|
NOC WINA: "THE BEST OF SOUTH AMERICA" CZYLI NAJLEPSZE KĄSKI Z AMERYKI POŁUDNIOWE"
Zapraszamy Państwa do Dworu Sieraków na NOC WINA: "THE BEST OF SOUTH AMERICA" CZYLI NAJLEPSZE KĄSKI Z AMERYKI POŁUDNIOWE", która odbędzie się 24 stycznia 2019 roku o godz.20:00.
W piątkowy wieczór serdecznie zapraszamy na tematyczną kolację z degustacją win. Na ten wieczór Szef Kuchni Janusz Fic przygotuje dla Państwa specjalne menu. Będą to najlepsze kąski kuchni Południowej Ameryki. O dobór win zadba Paweł Gąsiorek, współwłaściciel i head sommelier Dworu Sieraków, który podczas kolacji opowiadać będzie o bogactwie kulturowym, kuchni i winach tamtej części świata.
Menu i Wina Początek kolacji o godzinie 20.00 Aperitif Bodegas Carrau Casa de Varzi Rosado, VCP Uruguay ,Las Violetas, Urugwaj Przystawka - Peru Ceviche z pstrąga z prażonym bananem, grejpfrutem i kolendrą Viña La Rosa Cien y Cerro Sauvignon Blanc, Cachapoal Valley - Entre Cordilleras, Dolina Centralna, Chile Zupa - Chile Humitas z cebulką i bazylią Viña La Rosa La Palma Chardonnay, Cachapoal Valley - Entre Cordilleras, Dolina Centralna, Chile Danie Główne - Argentyna Antrykot wołowy z pieczonym ziemniakiem i chimichurri Grupo Foster Lorca Enrique Foster Reserve Malbec, Valle de Uco, Mendoza, Argentyna Bodegas Carrau Tannat Amat, VCP Uruguay, Cerro Chapeu, Urugwaj Deser - Urugwaj Queso y dulce de membrilla - ser z marmoladą z pigwy
|
już niedostępne
|
165,74 zł |
8% |
179,00 zł
|
-
|