| Noc Wina w Dworze Sieraków czyli tematyczna kolacja z degustacją win Temat wieczoru: "Kolacja z Artystą - Nanu"
 26 października (sobota) 2019, godz. 21:00
 Menu kolacji i wina zawieszone, tak jak cała Katalonia, pomiędzy Hiszpanią i Francją.
 Gościem specjalnym będzie Nanu - kataloński bard, który od wielu lat czaruje swoim głosem gości muzycznego baru Cafe de la Havana w Cadaques.  Spotkanie poprowadzi Paweł Gąsiorek, dziennikarz winiarski magazynu Czas Wina, współwłaściciel i head sommelier Dworu Sieraków.
 Całość poprowadzi Paweł Gąsiorek - współwłaściciel i head sommelier Dworu Sieraków.
 
 Menu
 
 Aperitif
 Celler Martín Faixó Perafita Picapoll, DO Empordá, Katalonia, Hiszpania
 
 Pierwsza przystawka
 Łosoś w sosie teriaki z sezamem
 Celler Martín Faixó Perafita Rosat, DO Empordá, Katalonia, Hiszpania
 
 Pierwsze danie
 Casullet z cieciorką, chorizo i pikantną papryką
 Celler Martín Faixó Perafita Gamatxa Negra, DO Empordá, Katalonia, Hiszpania
 
 Danie główne
 Plastry jamon na gorąco z serem manchego i oliwkami
 Celler Martín Faixó Perafita Negre, DO Empordá, Katalonia, Hiszpania
 
 Deser
 Crema Catalana
 Kawa, herbata
 
 
 * W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)
 | Noc Wina "Kolacja z Artystą - Nanu" w Dworze Sieraków**** - Bilet normalny 
                                                                                                                                    
                                                                                                                                            
                                                                        Noc Wina w Dworze Sieraków czyli tematyczna kolacja z degustacją winTemat wieczoru: "Kolacja z Artystą - Nanu"
 26 października (sobota) 2019, godz. 21:00
 Menu kolacji i wina zawieszone, tak jak cała Katalonia, pomiędzy Hiszpanią i Francją.
 Gościem specjalnym będzie Nanu - kataloński bard, który od wielu lat czaruje swoim głosem gości muzycznego baru Cafe de la Havana w Cadaques.  Spotkanie poprowadzi Paweł Gąsiorek, dziennikarz winiarski magazynu Czas Wina, współwłaściciel i head sommelier Dworu Sieraków.
 Całość poprowadzi Paweł Gąsiorek - współwłaściciel i head sommelier Dworu Sieraków.
 
 Menu
 
 Aperitif
 Celler Martín Faixó Perafita Picapoll, DO Empordá, Katalonia, Hiszpania
 
 Pierwsza przystawka
 Łosoś w sosie teriaki z sezamem
 Celler Martín Faixó Perafita Rosat, DO Empordá, Katalonia, Hiszpania
 
 Pierwsze danie
 Casullet z cieciorką, chorizo i pikantną papryką
 Celler Martín Faixó Perafita Gamatxa Negra, DO Empordá, Katalonia, Hiszpania
 
 Danie główne
 Plastry jamon na gorąco z serem manchego i oliwkami
 Celler Martín Faixó Perafita Negre, DO Empordá, Katalonia, Hiszpania
 
 Deser
 Crema Catalana
 Kawa, herbata
 
 
 * W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)
 | już niedostępne | 165,74 zł | 8% | 179,00 zł | - |