Domowa piekarnia: bagietki, śniadaniowe bułeczki i flatbready

18 Października 2014, 11:00-15:00 (Sobota)

Cook Up, Warszawa Zobacz na mapie

To wydarzenie już się skończyło. Zapraszamy na inne ciekawe wydarzenia.
Zapraszamy na kolejne warsztaty piekarnicze z Szymonem Tomiło. Tym razem tematem zajęć będą domowe bagietki i śniadaniowe bułeczki. Szymon opowie Wam m. in. o rodzajach i typach ogólnodostępnych mąk, o akcesoriach piekarniczych i ich wykorzystaniu oraz sposobach pieczenia różnego rodzaju pieczywa. Na warsztatach przygotujecie: - domowe bagietki - puszyste, śniadaniowe bułeczki - flatbready z patelni. Dodatkowo, czekając na wyrośnięcie pieczywa przygotujecie: - śniadaniowe twarożki z rzodkiewką, szczypiorkiem, pietruszką, chrzanem oraz z wędzoną rybą, jak również konfiturę z jabłek na karmelu z imbirem i korzenną wiśnią. Start: godz. 11.00; Czas trwania: 4-5 godz.; Cena: 260 zł/os.

Zobacz również:

szkolenia wydarzenia Warszawa