Domowa piekarnia: bagietki, śniadaniowe bułeczki i flatbready
18 Października 2014, 11:00-15:00 (Sobota)
Cook Up, Warszawa Zobacz na mapie
To wydarzenie już się skończyło. Zapraszamy na inne ciekawe wydarzenia.
Zapraszamy na kolejne warsztaty piekarnicze z Szymonem Tomiło.
Tym razem tematem zajęć będą domowe bagietki i śniadaniowe bułeczki.
Szymon opowie Wam m. in. o rodzajach i typach ogólnodostępnych mąk, o akcesoriach piekarniczych i ich wykorzystaniu oraz sposobach pieczenia różnego rodzaju pieczywa.
Na warsztatach przygotujecie:
- domowe bagietki
- puszyste, śniadaniowe bułeczki
- flatbready z patelni.
Dodatkowo, czekając na wyrośnięcie pieczywa przygotujecie:
- śniadaniowe twarożki z rzodkiewką, szczypiorkiem, pietruszką, chrzanem oraz z wędzoną rybą, jak również konfiturę z jabłek na karmelu z imbirem i korzenną wiśnią.
Start: godz. 11.00; Czas trwania: 4-5 godz.; Cena: 260 zł/os.
Miejsce
Cook Up
Fort Mokotów, ul. Racławicka 99, Warszawa
Zobacz na mapie
Zobacz na mapie
Fort Mokotów, ul. Racławicka 99, Warszawa