Biznes od kuchni vol 4 - spotkanie online!
18 Czerwca 2021, 10:00-12:00 (Piątek)
Tak jak każda kuchnia inna, tak i sposoby na przyrządzenie potraw u każdego kucharza się różnią. Nie inaczej jest wśród przedsiębiorców. Każdy z nich ma swoje sprawdzone techniki radzenia sobie w trudnych sytuacjach, wypracowane przez lata praktyki. Każdy z nich też "przypalił" kiedyś swój biznes i każdemu wiele dobrego się udało zrobić. Podczas kolejnego "Biznesu od kuchni" zapytamy o ich sprawdzone przepisy!
Zapraszamy do bezpłatnego udziału w kolejnym spotkaniu online z cyklu "Biznes od kuchni"! Inspirujące rozmowy w luźnej atmosferze do porannej kawy i merytoryczne sekcje tematyczne, to punkty, które zapewnimy Wam już w najbliższy piątek 18 czerwca w godz. 10:00-12:00. Kto tym razem będzie gościem naszego spotkania?
- Joanna Kuligowska ze Spółdzielni Lodziarskiej Jasna opowie nam o tym, jak w Tczewie powstawała inicjatywa i z jakimi wyzwaniami musiała się zmierzyć,
- Mariusz Portjanko z Lokalnego Punktu Informacyjnego Funduszy Europejskich w Malborku, którego zapytamy o to w jaki sposób przygotować się do pozyskiwania funduszy unijnych oraz jakie inicjatywy mogą mieć szanse na pozyskanie środków w najbliższym czasie,
- Emilia Garska reprezentująca Kurierów Rowerowych oraz Fundację To i co, od której dowiemy się m.in. jak można ułożyć współpracę własnej organizacji z innymi przedsiębiorcami.
- Co w gospodarce piszczy, czyli przegląd nowinek pożytecznych każdemu, kto prowadzi działalność w Tczewie i okolicach - blok poprowadzi gospodarz Biznesu od kuchni, Krystian Jendrzejewski - kierownik Domu Przedsiębiorcy w Tczewie,
- "Groch z kapustą - skuteczny networking czyli jaki?" - blok przygotowuje współorganizatorka wydarzenia, brainolog i trener biznesu, Marzena Grochowska (Neurony do roboty),
- "Jak promować wydarzenie online na Facebooku, aby pojawili się na nim uczestnicy?" - podpowiedzi dla uczestników zbierze Adam Plutowski, szkoleniowiec i konsultant marketingowy; współorganizator wydarzenia.
Do zobaczenia!