To wydarzenie już się skończyło. Zapraszamy na inne ciekawe wydarzenia.
Dołącz do wydarzenia
  Rodzaj Bilety dostępne do Liczba
  Zaproszenie na spotkanie
już niedostępne -

Już 26 października odbędzie się kolejne spotkanie dla przedstawicieli branży gastronomicznej. Tym razem będzie o tym, jak prowadzić rentowną restaurację w obliczu rosnących oczekiwań klientów, konkurencji i zmieniających się trendów gastronomicznych. Gościem specjalnym IV Gastro Labu będzie Marek Rogala - CEO w Food Fighters i Food & Friends Polska S.A. Spotkanie będzie prowadził Sławek Głomski, kucharz i menadżer. Zaczynamy o 9:00.

Spotkanie jest bezpłatne, aby wziąć w nim udział wystarczy się zarejestrować. Zapraszamy przedsiębiorców z branży gastronomicznej z całego regionu.

Plan spotkania:
9:00 - 9:10
 | Poranna kawa i przedstawienie programu spotkania;
9:10 - 10:00 | Marek Rogala: Kulinarna pasja i biznesowa rzetelność, czyli jak prowadzić rentowną restaurację w wymagających czasach
10:00 - 11:00 | Dyskusja, networking, wolne wnioski, podsumowanie spotkania. 

BIO prelegentów:
>>Marek Rogala - CEO w Food Fighters, założyciel grupy kapitałowej Food & Friends Polska S.A., inwestora na rynku gastronomicznym.
>>Sławek Głomski - kucharz, doświadczony menedżer restauracji z wieloletnim stażem w środowisku międzynarodowym. Specjalista w zakresie zarządzania podmiotami żywienia zbiorowego, właściciel firmy i platformy szkoleniowej, konsultant biznesu gastronomicznego. Jako przedsiębiorca, wspiera branżę gastronomiczną w ramach konsultacji i realizacji projektów w zakresie optymalizacji kosztów prowadzenia lokali jak i zarządzania personelem. Więcej na stronie: https://www.finansewgastronomii.pl/kim-jestem/

Obejrzyj rozmowę Sławka Głomskiego z Markiem Rogalą w Podcaście Gastronomicznym.

***
IV Gastro Lab w Rydułtowach: Kulinarna pasja i biznesowa rzetelność, czyli jak prowadzić rentowną restaurację w wymagających czasach
data: 26 października 2023 r. | godz.: 9:00
miejsce: Ofiar Terroru 56a, 44-280 Rydułtowy
gość specjalny: Marek Rogala
prowadzenie: Sławek Głomski


Projekt "W cieniu Szarloty - jak wydobyć potencjał miasta Rydułtowy" finansowany ze środków Mechanizmu Finansowego Europejskiego Obszaru Gospodarczego 2014-2021 i Norweskiego Mechanizmu Finansowego 2014-2021 realizowany jest w ramach programu "Rozwój Lokalny".

Zobacz również:

inne wydarzenia Rydułtowy