To wydarzenie już się skończyło. Zapraszamy na inne ciekawe wydarzenia.
Dołącz do wydarzenia
  Rodzaj Bilety dostępne do Liczba
JAK SOBIE RADZIĆ Z UPAŁAMI? Kawa na zimno! ☕❄

Kawa ma dwie natury: czarna i biała, z cukrem i bez cukru, na ciepło i NA ZIMNO. ❄ Na koniec lata podejmiemy temat tej ostatniej.
👉 Dowiemy się jak w domowych warunkach przygotować idealną kawę na zimno?
👉 Odpowiemy sobie na pytanie, czy mleko można spienić tylko na ciepło?
👉 Poznamy Cold Brew Coffee i odkryjemy przed Wami przepis na jego przygotowanie w domowych warunkach.

Cold Brew Coffee to coraz bardziej popularna kawa przyrządzona od początku do końca w niskiej temperaturze. 🌡 Nie zaparzamy jej wspominaną przez naszego Trenera Baristów wodą o temperaturze 92-95 st Celsjusza, a wodą zimną. 💦 Czas zaparzania nie liczymy w minutach, a w godzinach. Ale o tym dowiecie się więcej na #warsztatykawowe w Galeria Młociny.

Będzie to sensoryczne doświadczenie, otóż część odpowiedzi na powyższe pytania poruszy Wasze nosy i kubeczki smakowe:
👉 zaparzymy klasyczną kawę na zimno,
👉 spróbujemy Cold Brew Coffee.

Naszym przewodnikiem po mroźnej krainie kawy będzie Karol Przesmycki, Trener Baristów, który przeprowadził blisko sto warsztatów kawowych w całej Polsce. 💯🖤

📅 20 sierpnia / czwartek
⏰ 19:00-20:30
☕ Kawa na zimno & Cold Brew Coffee
📍 Etno Cafe Galeria Młociny / Taras​

---
#warsztatykawowe to kooperacja Etno Cafe i Galerii Młociny. Co miesiąc spotykamy się w przestrzeni Hali Hutnik lub na tarasie, gdzie rozsiadamy się z kubkiem kawy w ręce. Jest to jedna z nielicznych możliwości, gdy każdy z nas ma szansę zyskać wiedzę jaką posiadają Bariści, którzy codziennie odpowiadają za parzenie kawy.

*obowiązują zapisy
*warsztaty bezpłatne
*liczba miejsc limitowana
*w związku z obostrzeniami związanymi z pandemią koronawirusa wymagana jest dezynfekcja rąk, noszenie maseczek zasłaniających usta i nos oraz utrzymanie dystansu między uczestnikami
65. warsztatykawowe Etno Cafe w Galerii Młociny: plantacja kawy

JAK SOBIE RADZIĆ Z UPAŁAMI? Kawa na zimno! ☕❄

Kawa ma dwie natury: czarna i biała, z cukrem i bez cukru, na ciepło i NA ZIMNO. ❄ Na koniec lata podejmiemy temat tej ostatniej.
👉 Dowiemy się jak w domowych warunkach przygotować idealną kawę na zimno?
👉 Odpowiemy sobie na pytanie, czy mleko można spienić tylko na ciepło?
👉 Poznamy Cold Brew Coffee i odkryjemy przed Wami przepis na jego przygotowanie w domowych warunkach.

Cold Brew Coffee to coraz bardziej popularna kawa przyrządzona od początku do końca w niskiej temperaturze. 🌡 Nie zaparzamy jej wspominaną przez naszego Trenera Baristów wodą o temperaturze 92-95 st Celsjusza, a wodą zimną. 💦 Czas zaparzania nie liczymy w minutach, a w godzinach. Ale o tym dowiecie się więcej na #warsztatykawowe w Galeria Młociny.

Będzie to sensoryczne doświadczenie, otóż część odpowiedzi na powyższe pytania poruszy Wasze nosy i kubeczki smakowe:
👉 zaparzymy klasyczną kawę na zimno,
👉 spróbujemy Cold Brew Coffee.

Naszym przewodnikiem po mroźnej krainie kawy będzie Karol Przesmycki, Trener Baristów, który przeprowadził blisko sto warsztatów kawowych w całej Polsce. 💯🖤

📅 20 sierpnia / czwartek
⏰ 19:00-20:30
☕ Kawa na zimno & Cold Brew Coffee
📍 Etno Cafe Galeria Młociny / Taras​

---
#warsztatykawowe to kooperacja Etno Cafe i Galerii Młociny. Co miesiąc spotykamy się w przestrzeni Hali Hutnik lub na tarasie, gdzie rozsiadamy się z kubkiem kawy w ręce. Jest to jedna z nielicznych możliwości, gdy każdy z nas ma szansę zyskać wiedzę jaką posiadają Bariści, którzy codziennie odpowiadają za parzenie kawy.

*obowiązują zapisy
*warsztaty bezpłatne
*liczba miejsc limitowana
*w związku z obostrzeniami związanymi z pandemią koronawirusa wymagana jest dezynfekcja rąk, noszenie maseczek zasłaniających usta i nos oraz utrzymanie dystansu między uczestnikami

Wyprzedane Brak wolnych miejsc

JAK SOBIE RADZIĆ Z UPAŁAMI? Kawa na zimno! ☕❄

Kawa ma dwie natury: czarna i biała, z cukrem i bez cukru, na ciepło i NA ZIMNO. ❄ Na koniec lata podejmiemy temat tej ostatniej.
👉 Dowiemy się jak w domowych warunkach przygotować idealną kawę na zimno?
👉 Odpowiemy sobie na pytanie, czy mleko można spienić tylko na ciepło?
👉 Poznamy Cold Brew Coffee i odkryjemy przed Wami przepis na jego przygotowanie w domowych warunkach.

Cold Brew Coffee to coraz bardziej popularna kawa przyrządzona od początku do końca w niskiej temperaturze. 🌡 Nie zaparzamy jej wspominaną przez naszego Trenera Baristów wodą o temperaturze 92-95 st Celsjusza, a wodą zimną. 💦 Czas zaparzania nie liczymy w minutach, a w godzinach. Ale o tym dowiecie się więcej na #warsztatykawowe w Galeria Młociny.

Będzie to sensoryczne doświadczenie, otóż część odpowiedzi na powyższe pytania poruszy Wasze nosy i kubeczki smakowe:
👉 zaparzymy klasyczną kawę na zimno,
👉 spróbujemy Cold Brew Coffee.

Naszym przewodnikiem po mroźnej krainie kawy będzie Karol Przesmycki, Trener Baristów, który przeprowadził blisko sto warsztatów kawowych w całej Polsce. 💯🖤

📅 27 sierpnia / czwartek
⏰ 19:30-21:00
☕ Kawa na zimno & Cold Brew Coffee
📍 Etno Cafe Galeria Młociny / Taras

---
#warsztatykawowe to kooperacja Etno Cafe i Galerii Młociny. Co miesiąc spotykamy się w przestrzeni Hali Hutnik lub na tarasie, gdzie rozsiadamy się z kubkiem kawy w ręce. Jest to jedna z nielicznych możliwości, gdy każdy z nas ma szansę zyskać wiedzę jaką posiadają Bariści, którzy codziennie odpowiadają za parzenie kawy.

*obowiązują zapisy
*warsztaty bezpłatne
*liczba miejsc limitowana
*w związku z obostrzeniami związanymi z pandemią koronawirusa wymagana jest dezynfekcja rąk, noszenie maseczek zasłaniających usta i nos oraz utrzymanie dystansu między uczestnikami

Zobacz również:

szkolenia Kawa Kawiarnia Warsztaty wydarzenia Warszawa