To wydarzenie już się skończyło. Zapraszamy na inne ciekawe wydarzenia.
Dołącz do wydarzenia
  Rodzaj Bilety dostępne do Cena Liczba
Wartość zakupionego, promocyjnego biletu, obejmuje:
- udział w warsztacie (10.00-11.30 część 1 i 12.00-13.00 część 2)
- przerwę kawową (11.30-11.55)
- regenerujący lunch (13.00-13.30)
- materiały biurowe i szkoleniowe
- rabat 15% dla analizy 'indywidualnej Mapy potrzeb' wraz z rozmową feedback - do 2 h i raport ok. 40 stron
Warsztat dla HoReCa

Wartość zakupionego, promocyjnego biletu, obejmuje:
- udział w warsztacie (10.00-11.30 część 1 i 12.00-13.00 część 2)
- przerwę kawową (11.30-11.55)
- regenerujący lunch (13.00-13.30)
- materiały biurowe i szkoleniowe
- rabat 15% dla analizy 'indywidualnej Mapy potrzeb' wraz z rozmową feedback - do 2 h i raport ok. 40 stron

już niedostępne 250,00 zł -
Wartość zakupionego, promocyjnego biletu, obejmuje:
- udział w warsztacie (10.00 - 11.30 część 1 i 12.00 - 13.00 część 2)
- przerwę kawową (11.30 - 11.55)
- materiały biurowe i szkoleniowe
- rabat 15% dla 'indywidualnej Mapy potrzeb' wraz z rozmową feedback - do 2 h i raport ok. 40 stron
Warsztat dla HoReCa

Wartość zakupionego, promocyjnego biletu, obejmuje:
- udział w warsztacie (10.00 - 11.30 część 1 i 12.00 - 13.00 część 2)
- przerwę kawową (11.30 - 11.55)
- materiały biurowe i szkoleniowe
- rabat 15% dla 'indywidualnej Mapy potrzeb' wraz z rozmową feedback - do 2 h i raport ok. 40 stron

już niedostępne 210,00 zł -

Żyjemy w świecie, który jest VUCA — zmienny, niepewny, złożony i niejednoznaczny. Ta nieprzewidywalność dotyka również branży gastronomii, cateringu i hoteli.

Żeby skutecznie prowadzić biznes HoReCa, uzyskując także przewagę konkurencyjną, potrzebne są nieustanny rozwój, innowacyjne podejście i koncentracja na tym, co najważniejsze — na ludziach.

Dlaczego? Bo za smakiem i emocjami, które cenią nasi klienci, zawsze stoją konkretni ludzie. 

Do ulubionej restauracji przychodzimy po aromatyczną Carbonarrę Roberta, orzeźwiającą Caipirinhę od Karoliny i uśmiech kelnera Rafała.

Często to właśnie budowanie skutecznego zespołu; zwiększanie jego motywacji i podnoszenie jego umiejętności jest dla managera większym wyzwaniem, niż tworzenie nowej karty czy żonglerka kosztami.

ZAPRASZAMY NA PRAKTYCZNY WARSZTAT, PODCZAS KTÓREGO NAUCZYSZ SIĘ SKUTECZNIEJ ZARZĄDZAĆ LUDŹMI W GASTRONOMII I BUDOWAĆ ZAANGAŻOWANE ZESPOŁY.


Zastanawiałeś się, dlaczego tak cenimy niektórych szefów? Dlaczego mamy ochotę ich wspierać, nawet jeśli trzeba zostać 3 godziny po swojej zmianie? Mamy dobre wieści. To nie żadna magia.

Zarządzania motywacją swoją i swoich pracowników można się nauczyć, a umiejętności managerów przełożą się na obroty firmy.

DLACZEGO WARTO WZIĄĆ UDZIAŁ W WARSZTACIE?

  • Dowiesz się, czego potrzebują pracownicy, żeby pracować wydajnie.
  • Nauczysz się jak unikać dotkliwych kosztów wysokiej rotacji w zespole i błędów w rekrutacji.
  • Chcesz pracować komfortowo i skutecznie? Pokażemy Ci, dlaczego warto zainwestować we własny rozwój oraz innych liderów i zarządzających.
  • Chcesz budować silny biznes, zdolny poradzić sobie w nieprzewidzianych okolicznościach? Zaprezentujemy sprawdzone i innowacyjne narzędzie, dzięki któremu lepiej wykorzystasz to, co motywuje Cię i innych.
  • To już druga edycja. Praktyczny warsztat prowadzony, przez managerkę, konsultantkę  i przedsiębiorczynię w branży HoReCa z blisko 20-letnim doświadczeniem.

PROGRAM WARSZTATU:

  • Jak stosować zarządzanie przez motywację, oparte na wiedzy w HoReCa?
  • Dlaczego warto stosować INNOWACJE i narzędzia diagnostyczne?
  • Jak zbadać, co naturalnie motywuje Twojego pracownika?
  • Dlaczego potrzeby 'szefa' są istotne dla sukcesu całej firmy?
  • Jak unikać pułapek rekrutacyjnych. Tworzenie profilu kandydata.
  • Kim jesteśmy jako organizacja? Pragnienia i potrzeby. Cele i motywacja. Wartości i kultura organizacyjna.
  • Case study. Zastosowanie omówionych rozwiązań na konkretnych przykładach.
DLA KOGO
  • Właścicieli firm z branży HoReCa nastawionych na rozwój
  • Dla managerów, liderów, kierowników, dyrektorów z HoReCa
  • Osób zarządzających zespołem/zespołami w HoReCa
  • Osób prowadzących rekrutację dla hoteli, gastronomii i cateringu
  • Pracowników działów HR firm z branży HoReCa
  • Ciekawych zastosowania innowacji dla rozwoju i zysku biznesu

KIEDY I GDZIE?

20.10.2020 (wtorek), 10:00-13:30

godz. 10.00 - 11.30 część 1

godz. 11.30 -11.55 przerwa kawowa

12.00 - 13.00 część 2

13.00 - 13.30 lunch

CSK BUSINESSROOM

ul. T. Chałubińskiego 8, p. 10, Warszawa

Budynek znajduje się pomiędzy Hotelem Marriot a Hotelem Hampton by Hilton, posiada na szczycie czerwony napis Kia Motors.

Opcje parkingowe są następujące:

parking naziemny na tyłach budynku, przy ul. Emilii Plater

parking naziemny w pobliżu WKD Śródmieście ( dojście do budynku CH8 podziemiami Dworca Centralnego)

parking podziemny Złote Tarasy ( dojście do budynku CH8 podziemiami Dworca Centralnego)

Dodatkowo wzdłuż ulic: Wspólna, Nowogrodzka, Emilii Plater dostępne są miejsca parkingowe.

Maksymalna liczba uczestników: 12 osób

Warsztat organizujemy przy zachowaniu środków bezpieczeństwa, zgodnie z zasadami wprowadzanymi przez Ministerstwo Zdrowia i GIS.

TWOJA INWESTYCJA:

Chcemy wspierać przedsiębiorców branży HoReCa w czasach pandemii, dlatego bilety na warsztaty dostępne są w cenie promocyjnej:

Cena promocyjna: 250 zł i 210 zł (bez lunchu) przy zakupie do 9.10.2020 r

Cena regularna: 340 zł i 300 zł (bez lunchu) 

CENA ZAWIERA:

  • Materiały dydaktyczne
  • Komfortowa sala konferencyjna w centrum Warszawy
  • Przerwę kawową
  • Regenerujący Lunch
  • Dla uczestników warsztatu rabat 15% na przygotowanie Indywidualnej Mapy Potrzeb wraz z konsultacją feedback i kilkunastostronicowym raportem

Prosimy o zakup biletów do 16.10.2020 r.

Liczba miejsc ograniczona

KORZYŚCI - UCZESTNICY WARSZTATU:

  • poznają efektywne i innowacyjne narzędzie dla skutecznego zarządzania Kapitałem Ludzkim
  • dowiedzą się jak zarządzać zespołem w procesie zmiany
  • rozwiną Swoją wiedzę jak? i po co? w procesach zarządzania stosować wiedzę na temat indywidualnych potrzeb pracownika
  • 'otrzymają narzędzie' m.in. dla budowania efektywnych systemów motywowania, unikania 'pułapek rekrutacyjnych', zarządzania konfliktem, budowania kultury organizacyjnej w oparciu o wartości
ATUTY WARSZTATU:
  • Wskazanie szerokiego zastosowania (w zarządzaniu) innowacji dla rozwoju organizacji. Podpowiedź jak znajomość motywacji kadry, pracowników i całej organizacji wpływa na skuteczne osiąganie założonych celów. Zainspirowanie, że nie tylko pieniądze są istotne dla budowania zaangażowania zespołów. Pokazanie w jaki sposób poznać rzeczywistą motywację pracowników, rozpoznać ich talenty, pomóc w zwiększaniu własnej i pracowników samoświadomości, która w świecie chaosu może decydować o sposobie reakcji na bodziec
  • Sala do warsztatowania - powierzchnia 49 m2, sala klimatyzowana, posiada dostęp do światła dziennego, wyposażona w projektor (hdmi) , flipchart oraz WiFi 50mb/s/50mb/s, łącze symetryczne
  • Bezpieczeństwo - warsztat organizujemy przy zachowaniu środków bezpieczeństwa, zgodnie z zasadami wprowadzanymi przez Ministerstwo Zdrowia i Główny Inspektorat Sanitarny
  • Zapewniamy - materiały dydaktyczne i biurowe; kawę, herbatę; 15% rabatu dla wykonania 'Indywidualnej Mapy potrzeb' łącznie z rozmową feedback i raportem ok.40 stron


Warsztat organizujemy we współpracy z firmą BUSINESSROOM Centrum Szkoleniowo-Konferencyjne. 

Serdecznie dziękujemy! Dzięki tej firmie uczestnicy warsztatu otrzymają optymalne warunki dla warsztatowania łącznie z pysznym lunchem po zakończeniu części merytorycznej.

Kto prowadzi warsztat?

Anna Iwanicka-Nowak; managerka, doradca i przedsiębiorczyni; w branży HoReCa od 19 lat. Uwielbia organizować i dzielić się wiedzą. Właścicielka agencji Private Cooking/Private Support dla HoReCa -  RomAnia KuliNaria (www.romania-kulinaria.pl). Wierzy, że organizacje 'uczące' się, nastawione na rozwój, stosujące  innowacje oraz 'myślące' o człowieku skuteczniej i sprawniej zarządzają osiągając założone cele i zyski. Motywacja - kluczem do sukcesu.


Organizator warsztatu zastrzega prawo do zmiany daty warsztatu z uwagi na epidemię i/lub ilości uczestników mniej niż 11 osób.

Zobacz również:

szkolenia wydarzenia Warszawa 00 - 613