To wydarzenie już się skończyło. Zapraszamy na inne ciekawe wydarzenia.
Dołącz do wydarzenia
  Rodzaj Bilety dostępne do Liczba
Warsztat Transformacja branży spożywczej
13 października (czwartek) godz.: 10:00 -13:00
HUBHUB Nowogrodzka Square II piętro, al. Jerozolimskie 93
Organizator: Województwo Mazowieckie
Realizator: Youth Business Poland
Warsztat Transformacja branży spożywczej / BIZNES TRANSFORMATOR 4.0.

Warsztat Transformacja branży spożywczej
13 października (czwartek) godz.: 10:00 -13:00
HUBHUB Nowogrodzka Square II piętro, al. Jerozolimskie 93
Organizator: Województwo Mazowieckie
Realizator: Youth Business Poland

już niedostępne -

Youth Business Poland wraz z Województwem Mazowieckim mają przyjemność zaprosić na kolejne spotkanie w ramach cyklu Biznes Transformator 4.0. W ramach inicjatywy zapraszamy przedsiębiorców i praktyków biznesu. 

Na najbliższe spotkanie zostali zaproszeni przedstawiciele sieci Żabka oraz startupy, które odniosły ogromny sukces na rynku: Foodsi i Apollo Roślinny Qurczak, a także eksperci z branży FMCG oraz Venture Capital.


Zapowiada się wyjątkowe wydarzenie, w którym wezmą udział:

  • Mateusza Kowalczyk - CEO Foodsi, startupu, którego celem jest ograniczenie marnowania żywności. Foodsi pozyskało 6 mln zł w rundzie finansowania oraz znalazło się na liście "10 Rookies of the year", czyli najbardziej obiecujących startupów,
  • Igę Czubak - założycielkę Apollo, której rośliny Qrczak z przytupem wszedł na półki największych Polskich sklepów oraz obiegł już cały świat!
  • Mikołaja Szyca - Acceleration Specialist w Żabka Polska, reprezentant jednej z najbardziej rozpoznawalnych marek w Polsce, z której usług korzysta dziennie blisko 3 mln klientów,
  • Monikę Borowiecką, która obecnie rozwija fundusz Tangent Line Ventures, a przez 17 lat pracowała w korporacji Mars.

Swoją wiedzą z zakresu innowacji i doświadczeniem podzieli się również CEO Youth Business Poland Adrian Migoń - mentor i doradca startupów oraz ekspert z zakresu przedsiębiorczości, który będzie moderował spotkanie.


Przyjdź i dowiedz się:

  • jak przekonać dużych graczy i liderów rynku do współpracy z mniejszymi podmiotami
  • jakie lekcje musi odrobić startup, zanim zgłosi się do większych podmiotów z proponowanym rozwiązaniem
  • jak wygląda proces budowania relacji biznesowych
  • w jaki sposób pozyskać rzetelne dane nt. Twojej grupy docelowej, klientów i konkurenci, a następnie zaprezentować je przed inwestorami oraz partnerami biznesowymi
  • jakie czynniki wpływają na chęć nawiązania relacji między dużymi podmiotami i startupami.
Zapewniamy przestrzeń do networkingu w swobodnej atmosferze z innymi uczestnikami - przedsiębiorcami, aby mieć możlwość wymiany doświadczeń i wiedzy oraz poszerzenie swojej sieci kontaktów. 


W drugiej części spotkania jego uczestnicy będą mogli wziąć udział w mini-warsztacie z Moniką Borowiecką, Founding Partner w Tangent Line VC, ekspertką z wieloletnim doświadczeniem FMCG i dowiedzieć się, jak wyeliminować kluczowe zagrożenia twojego biznesu oraz zwiększyć swoje szanse na sukces, korzystając z rzetelnych narzędzi i metod badania rynku.


Warsztat Transformacja branży spożywczej
czwartek, 13 października, godz.: 10:00 - 13:00

HubHub Nowogrodzka Square II piętro, al. Jerozolimskie 93


Działanie jest realizowane w ramach projektu, "Wzmocnienie roli regionalnych animatorów rozwoju gospodarczego Mazowsza w procesie przedsiębiorczego odkrywania'', organizowanego przez Województwo Mazowieckie. 

Program jest adresowany do warszawskich przedsiębiorców, którzy chcą zwiększyć swoje kompetencje i wiedzę w zakresie koncepcji Przemysł 4.0. i tworzenia innowacji w organizacjach oraz są zainteresowani poznaniem i wymianą doświadczeń z lokalną społecznością przedsiębiorców.

Aby wziąć udział w spotkaniu, należy się na nie zarejestrować i poczekać na potwierdzenie uczestnictwa przez Organizatora.
Ilość miejsc ograniczona.


Agenda

Spotkanie trwa w godz. 10:00 - 13:00

    1.       Przywitanie i zainaugurowanie spotkania przez CEO Fundacji, Adriana Migonia
    2.       Panel ekspertów: Transformacja branży spożywczej
    3.       Networking z poczęstunkiem   
    4.       Warsztat z Moniką Borowiecką, Founding Partner w Tangent Line VC
  • Jak przeprowadzić analizę biznesową i potencjału innowacyjności w startupie/podczas wdrażania nowego produktu w MŚP
  • Narzędzia służące rzetelnej weryfikacji założeń biznesowych 
  • Analiza trendów 
  • 5.       Podsumowanie i wymiana doświadczeń między uczestnikami    


Dołącz do spotkania już DZIŚ!
Udział jest bezpłatny, ale obowiązuje rejestracja online.
Liczba miejsc jest ograniczona

Zobacz również:

szkolenia wydarzenia Warszawa