To wydarzenie już się skończyło. Zapraszamy na inne ciekawe wydarzenia.
W chwili obecnej zgłoszenia na to wydarzenie nie są przyjmowane.

Zmiana jedzie do stolicy Wielkopolski! Chefs For Change to cykl roślinnych kolacji charytatywnych w wykonaniu ambasadorów kampanii RoślinnieJemy: Marię Przybyszewską, Marcina Popielarza, Grzegorza Łapanowskiego i Tomka Olewskiego. 14 czerwca odwiedzimy Poznań, żeby wspólnie z ambasadorami i lokalnymi gośćmi odkryć bogactwo kuchni roślinnej na najwyższym poziomie. Dochód ze sprzedaży biletów wesprze działania kampanii Roślinniejemy, która jest częścią Stowarzyszenia Otwarte Klatki - jednej z 12 najbardziej efektywnych organizacji prozwierzęcych na świecie wg. Animal Charity Evaluators.

14 czerwca w Restauracji "Concordia Taste" będzie czekało na Was wegańskie menu pełne lokalnych składników, przygotowane przez ambasadorów kampanii Roślinniejemy: Tomasza Olewskiego - gospodarza Restauracji Concordia Taste, Marię Przybyszewską, Marcina Popielarza, Grzegorza Łapanowskiego. Gość specjalny: Marta Dymek - autorka bloga Jadłonomia i najpoczytniejszych wegańskich książek kulinarnych w Polsce! W menu m.in.: consomme pomidorowe z pierożkami wonton i olejem imbirowym, chips z tapioki z pudrem z cytrusów i pikantne awokado, kalafiorowe asiette, młoda cebula z wegańskim BBQ. Doskonałe wegańskie wino zaserwuje Przemysław Gwardzik z Pracowni "Red Wine&Whisky" a za najwyższą jakość serwowanych Państwu owoców i warzyw zadba firma Lilu Fruits. Publikacja dokładnego menu: 14 maja 2019!

Start: 18.00. Widzimy się przy stole!

Smakujemy, pomagamy, zmieniamy na lepsze:


Zobacz również:

kultura i sztuka Gastronomia Gotowanie Kuchnia wegańska Kultura Wydarzenia Charytatywne wydarzenia 60-813 Poznań