Ekskluzywna kolacja w Starym Browarze
22 Listopada 2019, 19:00 (Piątek) - 22 Grudnia 2019, 21:00 (Niedziela)
Top Chef Jakub Reszka oraz sommelier Maciej Sokołowski zapraszają na pokaz kulinarny połączony z warsztatami, który odbędzie się 22 listopada w siedzibie redakcji portalu codziennypoznan.pl w Starym Browarze.
Top Chef Jakub Reszka przygotuje mule w trzech odsłonach. Mule po francusku z białym wytrawnym winem, mule w pikantnej odsłonie w Meksykańskim styl podawane z charakterystycznym czerwonym winem, a na koniec mule z wędzonymi warzywami podawane z wybornym białym winem.
Maciej Sokołowski zaprezentuje wina dobrane do tego rodzaju kuchni i smaków, wskazując na odpowiednie dobranie trunku do danej potrawy przeprowadzając krótkie szkolenie w tym zakresie. Wszystkie wina zapewnia winnica Młyńska 12.
Całość odbywać się będzie w murach redakcji portalu Codzienny Poznań znajdującej się w stylowych wnętrzach Starego Browaru, co dodatkowo pozytywnie wpływa na poczucie domowej i przyjaznej atmosfery na najwyższym poziomie kulinarnym. Wszyscy goście otrzymają atrakcyjne pożegnalne podarunki.
Spotkanie odbędzie się 22 listopada (piątek) o godzinie 19:00. Bilety dostępne są w cenie 150 złotych. By zapewnić najwyższy komfort uczestników i poziom pokazu z warsztatami, liczba miejsc jest ograniczona.
Miejsce
Kościuszki 42, Poznań