GASTRODAY #8 "Podstawy systemu HACCP w gastronomii"
11 Czerwca 2019, 09:00-11:00 (Wtorek)

GASTRODAY #8
"Podstawy systemu HACCP w gastronomii"
Ósma edycja spotkań GASTRODAY poświęcona jest podstawowym zagadnieniom systemu HACCP w gastronomii.
Jest to wiedza przydatna osobom, które zamierzają otworzyć własna gastronomie, ale również właścicielom i pracownikom lokali gastronomicznych.
AGENDA
09:00 PRZYWITANIE UCZESTNIKÓW
9:10 -11:00 MONIKA KANIECKA - HACCP expert w HORECA+ "Podstawy systemu HACCP w gastronomii".
11:00 ZAKOŃCZENIE WYDARZENIA
GDZIE
Biuro HORECA+
ul. Podwale 37/38
50-040 Wrocław
KIEDY
11 CZERWCA 2019 r. o godz.: 9:00 -11:00
DLA KOGO
Szkolenie skierowane jest do osób planujących otwarcie biznesu gastronomicznego, ale również właścicieli i pracowników lokali gastronomicznych.
Miejsce
Podwale 37/38, 50-040 Wrocław