To wydarzenie już się skończyło. Zapraszamy na inne ciekawe wydarzenia.
Dołącz do wydarzenia
  Rodzaj Bilety dostępne do Cena Liczba
  GASTRODAY #8
już niedostępne 46,00 zł -

GASTRODAY #8

"Podstawy systemu HACCP w gastronomii"

Ósma edycja spotkań GASTRODAY poświęcona jest podstawowym zagadnieniom systemu HACCP w gastronomii. 

Jest to wiedza przydatna osobom, które zamierzają otworzyć własna gastronomie, ale również właścicielom i pracownikom lokali gastronomicznych.


AGENDA

09:00 PRZYWITANIE UCZESTNIKÓW

9:10 -11:00 MONIKA KANIECKA - HACCP expert w HORECA+ "Podstawy systemu HACCP w gastronomii". 

11:00 ZAKOŃCZENIE WYDARZENIA



GDZIE

Biuro HORECA+

ul. Podwale 37/38

50-040 Wrocław


KIEDY

11 CZERWCA 2019 r. o godz.: 9:00 -11:00


DLA KOGO

Szkolenie skierowane jest do osób planujących otwarcie biznesu gastronomicznego, ale również właścicieli i pracowników lokali gastronomicznych.



Zobacz również:

szkolenia wydarzenia 50-040 Wrocław