Gastro Lab w Rydułtowach

17 Lipca 2023, 09:00-11:30 (Poniedziałek)

Zobacz na mapie

To wydarzenie już się skończyło. Zapraszamy na inne ciekawe wydarzenia.
Dołącz do wydarzenia
  Rodzaj Bilety dostępne do Liczba
  Zaproszenie na spotkanie
już niedostępne -

Zwiększaj zyski swojej restauracji i zdobywaj wiedzę na temat prawnych aspektów w gastronomii! Zapraszamy przedsiębiorców z branży gastronomicznej z całego regionu na spotkanie, które już 17 lipca odbędzie się w Szarlota LAB w Rydułtowach. Zaczynamy o 9:00.

Spotkanie będzie doskonałą okazją do poszerzenia swojej wiedzy i zdobycia praktycznych wskazówek. Naszymi prelegentami będą eksperci związani z branżą gastronomiczną: Marta Kostecka, adwokat oraz Sławek Głomski, kucharz i menadżer.

Plan spotkania:
9:00-9:15
| Poranna kawa. Przedstawienie programu spotkania oraz idei spotkań cyklicznych
9:15-10:00 | Sławek Głomski: "Jak zwiększyć zyski restauracji w letnim sezonie"
10:00-11:00 | Gość specjalny, adwokat Marta Kosecka, specjalizująca się w branży gastronomicznej: "Aspekty prawne w gastronomii, o których możesz nie wiedzieć"
11:00 - 11:30 | Omówienie formuły kolejnych spotkań oraz potrzeb przedsiębiorców. Ankiety i wywiady

BIO prelegentów:
>>Marta Kostecka
- adwokat, specjalizuje się zagadnieniach dotyczących prawa w gastronomii, właścicielka Kancelarii Adwokackiej. Prowadzi blog o problemach prawnych małej i dużej gastronomii - "Przepis na gastronomię" (https://przepisnagastronomie.pl/). Więcej na stronie: https://adwokatkosecka.pl/
>>Sławek Głomski - kucharz, doświadczony menedżer restauracji z wieloletnim stażem w środowisku międzynarodowym. Specjalista w zakresie zarządzania podmiotami żywienia zbiorowego, właściciel firmy i platformy szkoleniowej, konsultant biznesu gastronomicznego. Jako przedsiębiorca, wspiera branżę gastronomiczną w ramach konsultacji i realizacji projektów w zakresie optymalizacji kosztów prowadzenia lokali jak i zarządzania personelem. Więcej na stronie: https://www.finansewgastronomii.pl/kim-jestem/

Spotkanie jest bezpłatne dla wszystkich uczestników. Udział w nim wymaga jedynie wcześniejszej rejestracji. Uwaga, liczba miejsc ograniczona.

***
Gastro Lab w Rydułtowach: Jak zwiększyć zyski restauracji w letnim sezonie / Aspekty prawne w gastronomii o których możesz nie wiedzieć
data: 17 lipca 2023 r. | godz.: 9:00-11:30
prelegenci: Sławek Głomski, Marta Kostecka
miejsce: Szarlota LAB (ul. Ofiar Terroru 56A, Rydułtowy)


Projekt "W cieniu Szarloty - jak wydobyć potencjał miasta Rydułtowy" finansowany ze środków Mechanizmu Finansowego Europejskiego Obszaru Gospodarczego 2014-2021 realizowany jest w ramach programu "Rozwój Lokalny".

Zobacz również:

inne wydarzenia Rydułtowy