Limitowana liczba miejsc Udział w prelekcjach i panelach dyskusyjnych, wstęp do części wystawienniczej, przerwy kawowe i obiad
|
LAST CALL - bilety tylko dla szefów kuchni, kucharzy, cukierników, właścicieli i menedżerów gastronomii
Limitowana liczba miejsc Udział w prelekcjach i panelach dyskusyjnych, wstęp do części wystawienniczej, przerwy kawowe i obiad
dostępnych:
bez ograniczeń
|
Wyprzedane |
80,49 zł |
23% |
99,00 zł
|
Wyprzedane
|
Limitowana liczba miejsc Udział w prelekcjach i panelach dyskusyjnych, wstęp do części wystawienniczej, przerwy kawowe i obiad
|
FIRST CALL - bilety tylko dla szefów kuchni, kucharzy, cukierników, właścicieli i menedżerów gastronomii
Limitowana liczba miejsc Udział w prelekcjach i panelach dyskusyjnych, wstęp do części wystawienniczej, przerwy kawowe i obiad
dostępnych:
bez ograniczeń
|
Wyprzedane |
39,84 zł |
23% |
49,00 zł
|
Wyprzedane
|
Bilet obejmuje udział w prezentacjach i panelach dyskusyjnych oraz dostęp do części wystawienniczej.
|
WALK INN - bilety dla szefów kuchni, właścicieli i menedżerów gastronomii
Bilet obejmuje udział w prezentacjach i panelach dyskusyjnych oraz dostęp do części wystawienniczej.
dostępnych:
bez ograniczeń
|
Wyprzedane |
243,09 zł |
23% |
299,00 zł
|
Wyprzedane
|
Musisz kupić również bilet na konferencję
|
WARSZTAT 1 (9:00-10:30): Dobór pracowników do zespołu
Musisz kupić również bilet na konferencję
dostępnych:
7
|
już niedostępne
|
23,58 zł |
23% |
29,00 zł
|
-
|
Musisz kupić również bilet na konferencję
|
WARSZTAT 2 (9:00-10:30): Jak zaplanować karierę zawodową, aby być mistrzem oraz jak przygotowywać się do konkursów kulinarnych?
Musisz kupić również bilet na konferencję
dostępnych:
16
|
już niedostępne
|
23,58 zł |
23% |
29,00 zł
|
-
|
Musisz kupić również bilet na konferencję
|
WARSZTAT 3 (9:00-10:30): Co to znaczy być szefem kuchni i jak być dobrym szefem kuchni?
Musisz kupić również bilet na konferencję
dostępnych:
9
|
już niedostępne
|
23,58 zł |
23% |
29,00 zł
|
-
|
Musisz kupić również bilet na konferencję
|
WARSZTAT 4 (9:00-10:30): Szef kuchni mistrzem sprzedaży i gościnności
Musisz kupić również bilet na konferencję
dostępnych:
10
|
już niedostępne
|
23,58 zł |
23% |
29,00 zł
|
-
|
Musisz kupić również bilet na konferencję
|
Warsztat 5 (11:00 - 12:30) - Jak budować dobre relacje szefa kuchni z zespołem całej restauracji?
Musisz kupić również bilet na konferencję
dostępnych:
6
|
już niedostępne
|
23,58 zł |
23% |
29,00 zł
|
-
|
Musisz kupić również bilet na konferencję
|
WARSZTAT 6 (11:00-12:30): Od kucharza do szefa kuchni - niezależność, odpowiedzialność, zarządzanie
Musisz kupić również bilet na konferencję
dostępnych:
10
|
już niedostępne
|
23,58 zł |
23% |
29,00 zł
|
-
|
Musisz kupić również bilet na konferencję
|
WARSZTAT 7 (11:00-12:30): Budowanie karty menu, która działa
Musisz kupić również bilet na konferencję
dostępnych:
0
|
Wyprzedane |
23,58 zł |
23% |
29,00 zł
|
Wyprzedane
|
Musisz kupić również bilet na konferencję
|
WARSZTAT 8 (11:00-12:30): Kulisy współpracy z "gwiazdkowymi" szefami kuchni
Musisz kupić również bilet na konferencję
dostępnych:
18
|
już niedostępne
|
23,58 zł |
23% |
29,00 zł
|
-
|
Musisz kupić również bilet na konferencję
|
WARSZTAT 9 (13:10-14:40): Jak wprowadzić dobre desery do swojego menu, ile to kosztuje i ile można na tym zarobić?
Musisz kupić również bilet na konferencję
dostępnych:
9
|
już niedostępne
|
23,58 zł |
23% |
29,00 zł
|
-
|
Musisz kupić również bilet na konferencję
|
WARSZTAT 10 (13:10-14:40): Innowacyjność szefa kuchni - w jaki sposób być innowacyjnym, gdzie szukać inspiracji, kopiowanie pomysłów
Musisz kupić również bilet na konferencję
dostępnych:
1
|
już niedostępne
|
23,58 zł |
23% |
29,00 zł
|
-
|
Musisz kupić również bilet na konferencję
|
WARSZTAT 11 (13:10-14:40): Zarządzanie kuchnią w sieci restauracji
Musisz kupić również bilet na konferencję
dostępnych:
14
|
już niedostępne
|
23,58 zł |
23% |
29,00 zł
|
-
|
Musisz kupić również bilet na konferencję
|
WARSZTAT 12 (13:10-14:40): Wege menu vs. food cost, czyli zacznij zarabiać na zielonym
Musisz kupić również bilet na konferencję
dostępnych:
12
|
już niedostępne
|
23,58 zł |
23% |
29,00 zł
|
-
|
Musisz kupić również bilet na konferencję
|
WARSZTAT 13 (15:00-16:30): Wykorzystanie zdjęć smartfonem do promocji siebie i swoich usług - zajęcia fotograficzne
Musisz kupić również bilet na konferencję
dostępnych:
7
|
już niedostępne
|
23,58 zł |
23% |
29,00 zł
|
-
|
Musisz kupić również bilet na konferencję
|
WARSZTAT 14 (15:00-16:30): GASTRO ZERO WASTE czyli jak zarządzać kuchnią aby zredukować ilość wyrzucanego jedzenia
Musisz kupić również bilet na konferencję
dostępnych:
11
|
już niedostępne
|
23,58 zł |
23% |
29,00 zł
|
-
|
Musisz kupić również bilet na konferencję
|
WARSZTAT 15 (15:00-16:30): Znakowanie etykiet opakowań na wynos oraz karty menu
Musisz kupić również bilet na konferencję
dostępnych:
15
|
już niedostępne
|
23,58 zł |
23% |
29,00 zł
|
-
|
Musisz kupić również bilet na konferencję
|
WARSZTAT 16 (15:00-16:30): Marketing online oraz nowe technologie w komunikacji marketingowej restauracji
Musisz kupić również bilet na konferencję
dostępnych:
6
|
już niedostępne
|
23,58 zł |
23% |
29,00 zł
|
-
|
Udział w prezentacjach i panelach dyskusyjnych, dostęp do części wystawienniczej, przerwy kawowe i obiad
|
DOSTAWCY FIRST CALL (dla dostawców produktów i usług dla sektora gastronomicznego)
Udział w prezentacjach i panelach dyskusyjnych, dostęp do części wystawienniczej, przerwy kawowe i obiad
dostępnych:
bez ograniczeń
|
Wyprzedane |
1 990,00 zł |
23% |
2 447,70 zł
|
Wyprzedane
|
|
VIP - rejestracja dla gości zaproszonych przez organizatora
dostępnych:
bez ograniczeń
|
Wyprzedane |
0,00 zł |
% |
bezpłatny |
Brak wolnych miejsc
|
Masz kod promocyjny? |
|
|
|
wpisany kod jest niepoprawny
Wpisany kod jest poprawny
|
|
Opłata transakcyjna:
|
0 zł |
|
|
|
|
Suma: |
0 zł |
|
|
|
Rabat: |
0 zł |
|
|
|
Do zapłaty brutto
:
|
0 zł |