To wydarzenie już się skończyło. Zapraszamy na inne ciekawe wydarzenia.
Dołącz do wydarzenia
  Rodzaj Bilety dostępne do Cena Liczba
Limitowana liczba miejsc
Udział w prelekcjach i panelach dyskusyjnych, wstęp do części wystawienniczej, przerwy kawowe i obiad
LAST CALL - bilety tylko dla szefów kuchni, kucharzy, cukierników, właścicieli i menedżerów gastronomii

Limitowana liczba miejsc
Udział w prelekcjach i panelach dyskusyjnych, wstęp do części wystawienniczej, przerwy kawowe i obiad

dostępnych: bez ograniczeń

Wyprzedane 99,00 zł Wyprzedane
Limitowana liczba miejsc
Udział w prelekcjach i panelach dyskusyjnych, wstęp do części wystawienniczej, przerwy kawowe i obiad
FIRST CALL - bilety tylko dla szefów kuchni, kucharzy, cukierników, właścicieli i menedżerów gastronomii

Limitowana liczba miejsc
Udział w prelekcjach i panelach dyskusyjnych, wstęp do części wystawienniczej, przerwy kawowe i obiad

dostępnych: bez ograniczeń

Wyprzedane 49,00 zł Wyprzedane
Bilet obejmuje udział w prezentacjach i panelach dyskusyjnych oraz dostęp do części wystawienniczej. WALK INN - bilety dla szefów kuchni, właścicieli i menedżerów gastronomii

Bilet obejmuje udział w prezentacjach i panelach dyskusyjnych oraz dostęp do części wystawienniczej.

dostępnych: bez ograniczeń

Wyprzedane 299,00 zł Wyprzedane
Musisz kupić również bilet na konferencję WARSZTAT 1 (9:00-10:30): Dobór pracowników do zespołu

Musisz kupić również bilet na konferencję

dostępnych: 7

już niedostępne 29,00 zł -
Musisz kupić również bilet na konferencję WARSZTAT 2 (9:00-10:30): Jak zaplanować karierę zawodową, aby być mistrzem oraz jak przygotowywać się do konkursów kulinarnych?

Musisz kupić również bilet na konferencję

dostępnych: 16

już niedostępne 29,00 zł -
Musisz kupić również bilet na konferencję WARSZTAT 3 (9:00-10:30): Co to znaczy być szefem kuchni i jak być dobrym szefem kuchni?

Musisz kupić również bilet na konferencję

dostępnych: 9

już niedostępne 29,00 zł -
Musisz kupić również bilet na konferencję WARSZTAT 4 (9:00-10:30): Szef kuchni mistrzem sprzedaży i gościnności

Musisz kupić również bilet na konferencję

dostępnych: 10

już niedostępne 29,00 zł -
Musisz kupić również bilet na konferencję Warsztat 5 (11:00 - 12:30) - Jak budować dobre relacje szefa kuchni z zespołem całej restauracji?

Musisz kupić również bilet na konferencję

dostępnych: 6

już niedostępne 29,00 zł -
Musisz kupić również bilet na konferencję WARSZTAT 6 (11:00-12:30): Od kucharza do szefa kuchni - niezależność, odpowiedzialność, zarządzanie

Musisz kupić również bilet na konferencję

dostępnych: 10

już niedostępne 29,00 zł -
Musisz kupić również bilet na konferencję WARSZTAT 7 (11:00-12:30): Budowanie karty menu, która działa

Musisz kupić również bilet na konferencję

dostępnych: 0

Wyprzedane 29,00 zł Wyprzedane
Musisz kupić również bilet na konferencję WARSZTAT 8 (11:00-12:30): Kulisy współpracy z "gwiazdkowymi" szefami kuchni

Musisz kupić również bilet na konferencję

dostępnych: 18

już niedostępne 29,00 zł -
Musisz kupić również bilet na konferencję WARSZTAT 9 (13:10-14:40): Jak wprowadzić dobre desery do swojego menu, ile to kosztuje i ile można na tym zarobić?

Musisz kupić również bilet na konferencję

dostępnych: 9

już niedostępne 29,00 zł -
Musisz kupić również bilet na konferencję WARSZTAT 10 (13:10-14:40): Innowacyjność szefa kuchni - w jaki sposób być innowacyjnym, gdzie szukać inspiracji, kopiowanie pomysłów

Musisz kupić również bilet na konferencję

dostępnych: 1

już niedostępne 29,00 zł -
Musisz kupić również bilet na konferencję WARSZTAT 11 (13:10-14:40): Zarządzanie kuchnią w sieci restauracji

Musisz kupić również bilet na konferencję

dostępnych: 14

już niedostępne 29,00 zł -
Musisz kupić również bilet na konferencję WARSZTAT 12 (13:10-14:40): Wege menu vs. food cost, czyli zacznij zarabiać na zielonym

Musisz kupić również bilet na konferencję

dostępnych: 12

już niedostępne 29,00 zł -
Musisz kupić również bilet na konferencję WARSZTAT 13 (15:00-16:30): Wykorzystanie zdjęć smartfonem do promocji siebie i swoich usług - zajęcia fotograficzne

Musisz kupić również bilet na konferencję

dostępnych: 7

już niedostępne 29,00 zł -
Musisz kupić również bilet na konferencję WARSZTAT 14 (15:00-16:30): GASTRO ZERO WASTE czyli jak zarządzać kuchnią aby zredukować ilość wyrzucanego jedzenia

Musisz kupić również bilet na konferencję

dostępnych: 11

już niedostępne 29,00 zł -
Musisz kupić również bilet na konferencję WARSZTAT 15 (15:00-16:30): Znakowanie etykiet opakowań na wynos oraz karty menu

Musisz kupić również bilet na konferencję

dostępnych: 15

już niedostępne 29,00 zł -
Musisz kupić również bilet na konferencję WARSZTAT 16 (15:00-16:30): Marketing online oraz nowe technologie w komunikacji marketingowej restauracji

Musisz kupić również bilet na konferencję

dostępnych: 6

już niedostępne 29,00 zł -
Udział w prezentacjach i panelach dyskusyjnych, dostęp do części wystawienniczej, przerwy kawowe i obiad DOSTAWCY FIRST CALL (dla dostawców produktów i usług dla sektora gastronomicznego)

Udział w prezentacjach i panelach dyskusyjnych, dostęp do części wystawienniczej, przerwy kawowe i obiad

dostępnych: bez ograniczeń

Wyprzedane 2 447,70 zł Wyprzedane
  VIP - rejestracja dla gości zaproszonych przez organizatora

dostępnych: bez ograniczeń

Wyprzedane bezpłatny Brak wolnych miejsc