
Przygotuj się na wyjątkową podróż kulinarnej retrospekcji, gdzie każdy kęs jest jak stronica z historii, a każdy smak to odkrycie tajemnic przeszłości. Dołącz do nas w podróży przez kulinarną przeszłość, gdzie dumnie serwować będziemy dania inspirowane autentycznymi przepisami z kart menu Grand Hotelu. Pozwól, że Twoja niedzielna uczta stanie się niezapomnianym symbolem luksusu i elegancji, którego esencją jest nasz niepowtarzalny cykl obiadów w Grandzie.
Już 6 kwietnia poznamy smaki lat 60.
Plan wydarzenia:
13:00
historyczne oprowadzenie po hotelu
14:30
aperitif w Champagne Lounge
15:00
obiad w restauracji Grand Blue z muzyką na żywo
Cena:
290 PLN od osoby
190 PLN dzieci do lat 11 ( dzieci mają możliwośc wymiany menu historycznego na dania z menu dziecięcego ala carte)
(w cenie, zwiedzanie, dania, aperitif oraz tematyczny napój)
10% zniżki dla posiadaczy karty Sopockiej
Kupując bilet zgadzasz się na regulamin wydarzenia.
Miejsce
Powstańców Warszawy 12-14, Sopot