INSPIRATION DAY 2.0

18 Października 2022, 09:00 (Wtorek) - 19 Października 2022, 17:00 (środa)

Zobacz na mapie

To wydarzenie już się skończyło. Zapraszamy na inne ciekawe wydarzenia.
Dołącz do wydarzenia
  Rodzaj Bilety dostępne do Liczba
  Inspiration Day 2.0 (wtorek 18.X)
już niedostępne -
  Inspiration Day 2.0 (środa 19.X)
już niedostępne -


Nawiązując do naszego motto: "Nasze rozwiązania Twoją inspiracją", zapraszamy Państwa do udziału w Inspiration Day 2.0.

Jest to jedyne tak elitarne wydarzenie w kraju organizowane przez Primulator — lidera nowoczesnych rozwiązań dla branży gastronomicznej. Po ogromnym sukcesie pierwszej edycji wracamy z Inspiration Day 2.0, które ma zainspirować polski rynek, pokazując najnowsze trendy z sektora convenience, dzieląc się gotowymi odpowiedziami na problemy branży food service.

Do udziału zapraszamy, ściśle wyselekcjonowanych producentów żywności z branży HORECA, którzy będąc naszymi partnerami, zaprezentują najnowszą ofertę produktów najwyższej jakości i pełen profesjonalizm.

Partnerzy - przy wsparciu technologów kulinarnych - w praktyczny sposób przedstawią nowatorskie i elastyczne podejście do tworzenia oferty hot food.

W trakcie wykładów na temat "Convenience Store Concept" pokażemy, w jak szybki i prosty sposób wzbogacić ofertę, zminimalizować straty produktów, pokonać bariery w komunikacji z personelem, zautomatyzować procesy i przyspieszyć obsługę klienta.

Podczas Inspiration Day 2.0 odbędzie się Polska premiera najnowszego pieca hybrydowego Merrychef conneX®. 


PLAN INSPIRATION DAY 2.0

09:30 - 09:50 - Rozpoczęcie wydarzenia. Przywitanie gości.

10:00 - 10:20 - SelfCoffee: Obsługa w rękach klienta czyli jak technologia pomaga w gastronomii (18.X)

10:00 - 10:30 - Oczywista NIEOCZYWISTOŚĆ - jak zarobić na rosnące koszty? - Adam Beniowski PRO Business Solutions (19.X)

10:30 - 10:50 - Premiera pieców Merrychef conneX®

11:00 - 11:20 - Prezentacja produktów firmy Unilever Food Solutions.

11:30 - 11:50 - " Share The Fun - Mały talerz, wielka przyjemność." Dlaczego tapasy stały się trendem ? Czyli wielka kariera małej przekąski. Wydanie klasyczne i alternatywne. Aviko.

12:00 - 12:20 - Włoskie przeboje w prostej formie. La Loreine.

12:30 - 12:50 - Prezentacja produktów firmy Robvita.

12:50 - 13:30 - Przerwa.

13:30 - 13:50 - WMF Coffee Connect & WMF AutoCLean - automatyzacja procesów obsługi i serwisu.

14:00 - 14:20 - Burgery wegańskie i wegetariańskie od FRoSTA Foodservice.

14:30- 14:50 - Od Szefów dla Szefów - nowoczesna gastronomia Traiteur de Paris dla profesjonalistów.

15:00 - 15:20 - Koncepty sprzedażowe Farm Frites / AJ Food - szybko, smacznie, nowatorsko.

15:30 - 15:50 - Prezentacja produktów firmy Upfield.

16:00 - 16:20 - Prezentacja produktów firmy Heinz.

16:30 - 17:00 - Zakończenie ID 2.0.

Z uwagi na ograniczoną liczbę miejsc o udziale w wydarzeniu decyduje kolejność zgłoszeń. Rejestrując się na wydarzenie, wybierz dzień, który Ci odpowiada. 

Po zarejestrowaniu się, otrzymasz na adres email bilet z kodem QR, który należy okazać przed wejściem na wydarzenie! 





           

Zobacz również:

konferencje wydarzenia Łódź