To wydarzenie już się skończyło. Zapraszamy na inne ciekawe wydarzenia.
Dołącz do wydarzenia
  Rodzaj Bilety dostępne do Cena Liczba
  Normalny
Wyprzedane 250,00 zł Wyprzedane
  Zniżka dla posiadaczy karty sopockiej
Wyprzedane 225,00 zł Wyprzedane

Doświadcz niezapomnianych chwil podczas niedzielnej kolacji w legendarnym Grand Hotelu. Dołącz do naszego ekskluzywnego cyklu wydarzeń, które będą niczym podróże w czasie, fascynującymi odkryciami i zmysłowymi doznaniami kulinarnymi.

Oczekuj niepowtarzalnej kolacji, która ożywi ducha minionych dekad funkcjonowania hotelu. Nasz doświadczony Executive Chef, Tomasz Iwańca, przywoła smaki i aromaty z różnych epok, odzwierciedlając ewolucję kuchni i wpływające na nią trendy oraz wydarzenia społeczne.

Zapraszamy na wyjątkową podróż kulinarnej retrospekcji, gdzie każdy kęs jest jak stronica z historii, a każdy smak to odkrycie tajemnic przeszłości. Dołącz do nas w podróży przez kulinarną przeszłość, gdzie dumnie serwować będziemy dania inspirowane autentycznymi przepisami z kart menu Grand Hotelu. Pozwól, że Twoja niedzielna uczta stanie się niezapomnianym symbolem luksusu i elegancji, którego esencją jest nasz niepowtarzalny cykl obiadów w Grandzie.

Już 26 maja poznamy smaki lat 40 tych.

Menu

Zakąska zimna

Łosoś wędzony z jajkiem i groszkiem

Drugie danie

Perliczka z sałatką z selerów

Deser

Tarta ananasowa z lodami waniliowymi



Plan wydarzenia:

16:00

historyczne oprowadzenie po hotelu

17:30

aperitif w Champagne Lounge 

18:00

Kolacja w restauracji Grand Blue z muzyką na żywo


Cena:

250 PLN od osoby

(w cenie dania, aperitif oraz tematyczne napoje)

10% zniżki dla posiadaczy karty Sopockiej

Zobacz również:

kultura i sztuka wydarzenia Sopot