To wydarzenie już się skończyło. Zapraszamy na inne ciekawe wydarzenia.
Pomarańczowe, czyli białe czy czerwone?
Jak powstaje pomarańczowe wino i gdzie najczęściej jest produkowane?
Czym charakteryzują się jego różne style? Jak powinno smakować, a co jest uznawane za wadę? Jak powstaje wino produkowane tzw. metodą kachetyjską? Co oznaczają terminy "czacza" i "sacnacheli"?
By poznać odpowiedzi na te i wiele innych pytań zapraszamy na degustację.
Odkryjemy przed Państwem sekrety pomarańczowego świata winnego przedstawiając pełen wachlarz kolorów, stylów i profili aromatycznych. Do zobaczenia.
Prowadzenie: Anna Kotlińska-Bubała
Wydarzenie to odbywa się w ramach V Jesieni Enologicznej 2019.
Miejsce
SAM Żoliborz
Rydygiera 9c, Warszawa
Zobacz na mapie
Zobacz na mapie
Rydygiera 9c, Warszawa
Termin
28 Października 2019, 19:00 (Poniedziałek)
28 Października 2019, 21:00 (Poniedziałek)