To wydarzenie już się skończyło. Zapraszamy na inne ciekawe wydarzenia.
Gorąco zapraszamy na pokazy cukiernicze, które poprowadzi nasz mistrz cukiernik i doradca technologiczny Marcin Zych.
Podczas prezentacji będzie można zapoznać się z technologiami używanymi do produkcji kremów i past na bazie czekolady, owoców, a także orzechów. Pokażemy proces produkcji kremów zaczynając już od przygotowania surowców kończąc na finalnym produkcie.
Prezentacja będzie również okazją do zapoznania się z najnowszymi trendami w lodziarstwie rzemieślniczym. Zaprezentujemy SOFT SERVE - czyli najnowszą technikę przygotowywania prezentacji tradycyjnych lodów włoskich.
PROGRAM:
- PRZYGOTOWANIE ORZECHÓW DO PRODUKCJI KREMÓW I DRAŻY.PRZEDSTAWIMY PROSTY SPOSÓB NA ZACHOWANIE POWTARZALNOŚCII ZAUTOMATYZOWANIE PROCESU PRAŻENIA.
- PRODUKCJA KREMÓW - OMÓWIENIE PROCESU TECHNOLOGICZNEGO PRODUKCJIKREMÓW CZEKOLADOWYCH, KREMÓW DO LODÓW I PASTY ORZECHOWEJ.KALKULACJA RENTOWOŚCI INWESTYCJI.
- KREM I FRUŻELINA OWOCOWA.PREZENTACJA I OMÓWIENIE WALORÓW WŁASNEJ PRODUKCJI.
- NOWE TRENDY W LODZIARSTWIE RZEMIEŚLNICZYM.SOFT SERVE - LODY WŁOSKIE W NOWYM WYDANIU.
Miejsce
PRIMULATOR
Lodowa 128, 93 - 232, Łódź
Zobacz na mapie
Zobacz na mapie
Lodowa 128, 93 - 232, Łódź