Profesjonalny Menedżer Restauracji II Edycja
27 Maja 2020, 10:00 (środa) - 28 Maja 2020, 15:00 (Czwartek)

To wydarzenie już się skończyło. Zapraszamy na inne ciekawe wydarzenia.
27 MAJA (ŚRODA)
Ekonomia, zarządzanie, prawo pracy dla menedżera restauracji
- Ekonomia: 10 rozwiązań i podpowiedzi, które ustrzegą Twoją restaurację przed kryzysem.
Anna Dębska - Trendy w gastronomii - co warto wiedzieć, jeśli chcesz by Twoja restauracja osiągnęła sukces -Transgourmet Polska Sp. z o.o.
- Zarządzanie zespołem: Jak zbudować zgrany zespół w restauracji? Rafał Głowacki
- Prawo: Prawne aspekty zarządzania personelem czyli podstawy prawa pracy dla restauratora. Małgorzata Buczkowska
- Zarządzanie: Jak bez walki zwiększyć zyski wykorzystując cechy i zalety młodszych pokoleń?
Piotr Rogowski
28 MAJA (CZWARTEK)
Media społecznościowe, obsługa klienta, obsługa sali dla menedżera restauracji
- Komunikacja: Media społecznościowe w biznesie gastronomicznym - zbędny koszt czy dobra inwestycja? Zuzanna Warowna - Toruńska
- Czy cena jest podstawowym argumentem przy zakupie profesjonalnego urządzenia do kuchni? -MEIKO Clean Solutions Polska
- Obsługa klienta: Jak współpracować z klientem biznesowym i jak zarabiać na grupach i wydarzeniach. Aga Ciesielska
- Obsługa klienta: Jak rozmawiać z niezadowolonym Gościem. Marek Skała
- Obsługa sali: Ponadprzeciętny serwis w obsłudze. Na co warto zwracać uwagę i dlaczego. Marcin Dyrda
Więcej na stronie: www.profesjonalnymenedzerrestauracji.pl
Miejsce
Targi EuroGastro
al. Katowicka 62, Nadarzyn, Ptak Warsaw Expo, Warszawa
Zobacz na mapie
Zobacz na mapie
al. Katowicka 62, Nadarzyn, Ptak Warsaw Expo, Warszawa