To wydarzenie już się skończyło. Zapraszamy na inne ciekawe wydarzenia.
Dołącz do wydarzenia
  Rodzaj Bilety dostępne do Liczba
  Restauratorzy i Szefowie Kuchni
już niedostępne -

Jesteś szefem kuchni, kucharzem, managerem restauracji? Jakość produktów ma dla Ciebie znaczenie?

Zapraszamy Cię na wyjątkowe spotkanie, gdzie zaprezentujemy kulinarne mięso wieprzowe i drobiowe jakości premium, objęte szczegółową kontrolą jakości na każdym etapie. Odpowiednio skomponowana pasza, podwyższone warunki chowu, a także parametry uboju przyczyniają się do wysokiej jakości mięsa QAFP. Bo dla nas liczy się powtarzalność produktu, by był zawsze tak samo smaczny. Spotkanie poprowadzą Szef Kuchni restauracji ELIXIR  Michał Szcześniak i Jolanta Ciechomska Kierownik Systemu Jakości QAFP.

Zobacz również:

konferencje wydarzenia Warszawa