To wydarzenie już się skończyło. Zapraszamy na inne ciekawe wydarzenia.
Dołącz do wydarzenia
  Rodzaj Bilety dostępne do Liczba
Porcja degustacyjna przygotowana przez Konrada Totę i Agnieszkę Piekarczyk (Galeria Tortów Artystycznych) - danie wegetariańskie Slow Chef Festival na Targu Pietruszkowym (Konrad Tota i Agnieszka Piekarczyk, Galeria Tortów Artystycznych)

Porcja degustacyjna przygotowana przez Konrada Totę i Agnieszkę Piekarczyk (Galeria Tortów Artystycznych) - danie wegetariańskie

dostępnych: 0

Wyprzedane Brak wolnych miejsc

Slow Chef Festival na Targu Pietruszkowym

9 października zapraszamy na gotowanie na żywo w ramach Slow Chef Festival! Spotkają się: Tomasz Kowal (restauracja Four w Hotelu Grand Ascot), który przygotuje danie mięsne oraz Konrad Tota i Agnieszka Piekarczyk (Galeria Tortów Artystycznych) - autorzy deseru (danie wegetariańskie). Nasi goście wykorzystają naturalne, sezonowe i lokalne produkty prosto od wystawców Targu Pietruszkowego. Zapraszamy 9.10.2021 o 10.00!

WAŻNE ZASADY, prosimy przeczytać przed rejestracją:

  1. Każda osoba może zarejestrować się tylko raz i otrzymać jedno danie od wybranego szefa kuchni.
  2. Warunkiem otrzymania porcji degustacyjnej jest okazanie biletu (w formie wydruku lub na ekranie telefonu).
  3. W przypadku braku możliwości udziału, zarejestrowana osoba może przekazać swoją rejestrację innej osobie (wymagane przesłanie maila z nazwiskiem nowej osoby na adres: [email protected])
  4. Rejestracja i degustacja porcji wiąże się z obowiązkiem wypełnienia krótkiej anonimowej ankiety online dotyczącej Slow Chef Festival
  5. Wszelkie pytania i uwagi prosimy zgłaszać na adres: [email protected]

Zobacz również:

inne Edukacja ekologiczna Gastronomia Kucharz Rolnictwo Slow Food wydarzenia Kraków