Slow Chef Festival na Targu Pietruszkowym (Paulina Gulajska, Jazz Bar, Szczawnica - pieczona papryka z sałatką z kopru włoskiego i gruszki, danie wegańskie)
18 Września 2021, 10:00-11:00 (Sobota)

To wydarzenie już się skończyło. Zapraszamy na inne ciekawe wydarzenia.
Slow Chef Festival na Targu Pietruszkowym
18 września zapraszamy na gotowanie na żywo w ramach Slow Chef Festival! Spotkają się: Paulina Gulajska (restauracja Jazz Bar w Szczawnicy), który przygotuje danie wegańskie oraz Marcin Filipkiewicz (restauracja Relais & Châteaux Hotel Copernicus) - autor dania wegetariańskiego. Oboje wykorzystają naturalne, sezonowe i lokalne produkty prosto od wystawców Targu Pietruszkowego. Zapraszamy 18.09.2021 o 10.00!
WAŻNE ZASADY, prosimy przeczytać przed rejestracją:
- Każda osoba może zarejestrować się tylko raz i otrzymać jedno danie od wybranego szefa kuchni.
- Warunkiem otrzymania porcji degustacyjnej jest okazanie biletu (w formie wydruku lub na ekranie telefonu).
- W przypadku braku możliwości udziału, zarejestrowana osoba może przekazać swoją rejestrację innej osobie (wymagane przesłanie maila z nazwiskiem nowej osoby na adres: [email protected])
- Rejestracja i degustacja porcji wiąże się z obowiązkiem wypełnienia krótkiej anonimowej ankiety online dotyczącej Slow Chef Festival
- Wszelkie pytania i uwagi prosimy zgłaszać na adres: [email protected]
Miejsce
Targ Pietruszkowy
Pl. Niepodległości, Kraków
Zobacz na mapie
Zobacz na mapie
Pl. Niepodległości, Kraków