Slow Chef Festival na Targu Pietruszkowym (Tomasz Kowal, Restauracja Four - jagnięcina/krokiet ziemniaczany/oscypek) - danie mięsne
9 Października 2021, 10:00-11:00 (Sobota)
To wydarzenie już się skończyło. Zapraszamy na inne ciekawe wydarzenia.
Slow Chef Festival na Targu Pietruszkowym
9 października zapraszamy na gotowanie na żywo w ramach Slow Chef Festival! Spotkają się: Tomasz Kowal (restauracja Four w Hotelu Grand Ascot), który przygotuje danie mięsne oraz Konrad Tota i Agnieszka Piekarczyk (Galeria Tortów Artystycznych) - autorzy deseru (danie wegetariańskie). Nasi goście wykorzystają naturalne, sezonowe i lokalne produkty prosto od wystawców Targu Pietruszkowego. Zapraszamy 9.10.2021 o 10.00!
WAŻNE ZASADY, prosimy przeczytać przed rejestracją:
- Każda osoba może zarejestrować się tylko raz i otrzymać jedno danie od wybranego szefa kuchni.
- Warunkiem otrzymania porcji degustacyjnej jest okazanie biletu (w formie wydruku lub na ekranie telefonu).
- W przypadku braku możliwości udziału, zarejestrowana osoba może przekazać swoją rejestrację innej osobie (wymagane przesłanie maila z nazwiskiem nowej osoby na adres: [email protected])
- Rejestracja i degustacja porcji wiąże się z obowiązkiem wypełnienia krótkiej anonimowej ankiety online dotyczącej Slow Chef Festival
- Wszelkie pytania i uwagi prosimy zgłaszać na adres: [email protected]
Miejsce
Targ Pietruszkowy
Pl. Niepodległości, Kraków
Zobacz na mapie
Zobacz na mapie
Pl. Niepodległości, Kraków