NIEDZIELA, 8 GRUDNIA
12.15-13.45 | Sala Cesarska | Zero waste w kuchni - Sylwia Majcher
Warsztaty z autorką bestselerowej książki Gotuję, nie marnuję. Kuchnia zero waste po polsku i Wykorzystuję, nie marnuję. 52 wyzwania zero waste. Każdemu z nas zdarza się kupić za dużo, wyrzucić niewykorzystane produkty. Zapraszamy na wyjątkowe warsztaty, podczas których poszukamy rozwiązań pozwalających jak najmniej marnować żywność i stworzymy pyszne, zimowe przysmaki - bez marnowania. Wstęp wolny, obowiązują zapisy. Szczegółowe informacje pod nr telefonu: +48 71 324 09 10.
Sylwia Majcher - dziennikarka, trenerka, ekspertka Zero Waste.
Ekspertka i trenerka kuchni oraz idei zero waste w mediach; autorka reportaży dla TVN24.pl, Wysokich Obcasów, Magazynu Kuchnia. Autorka i ambasadorka programu Prezydenta Miasta #Wrocławniemarnuje.
Absolwentka studiów podyplomowych Nauki o Żywności SGGW z wieloletnimdoświadczeniem telewizyjnym (TVN24). https://www.facebook.com/sw.majcher/
Miejsce
ul. Wystawowa 1, Wrocław