Creations by Wiktor Ignaczak
Zapraszamy na autorską kolację degustacyjną Wiktora Ignaczaka - szefa kreatywnego restauracji hotelu Shuum. Tego wieczoru doświadczymy kompilacji wybranych, zbieranych latami połączeń smakowych i kompozycji na talerzu, jakie pojawiały się w ofercie a'la carte naszej restauracji. Będzie ona niejako streszczeniem kucharskiego doświadczenia w jednym menu, zawierającym około dwunastu pozycji. Każde z dań zaprezentowane zostanie przez Wiktora z jego indywidualną genezą i opowieścią o ewolucji kreacji.
Serwis tego spotkania współtworzony będzie z udziałem i wsparciem całego Shuumteam - wszystkich zaangażowanych każdego dnia w budowanie smaków, wrażeń i doświadczeń naszych gości. Sommelierski pairing oparty zostanie o kartę win restauracji Shuum, która liczy blisko 100 pozycji. Zajmą się tym Tomasz Kolecki - prezes Stowarzyszenia Sommelierów Polskich oraz Beata Ławrukajtis - head sommelierka hotelu.
Gościom o preferencjach wegetariańskich zaproponujemy równie atrakcyjne dania. Prosimy zgłosić ten fakt na adres [email protected]. Wina, które staną się Państwa faworytami, będą możliwe do nabycia po kolacji.
W programie:
17:45 - powitanie w hotelowym lobby
18:00 - kilkudaniowa kolacja degustacyjna z selekcją win / mała restauracja
22:00 - zakończenie spotkania
Spotkanie odbywa się w małej restauracji w hotelu Shuum (ul. T. Kościuszki 17 w Kołobrzegu), obejmuje kilkudaniową kolację degustacyjną z selekcją win i jest biletowane. Cena biletu: 480 PLN/os.
Jeśli chcą Państwo połączyć udział w kolacji z pobytem w naszym hotelu, zapraszamy do rezerwacji pokoju obejmującej termin wydarzenia. Bilet do wydarzenia w procesie rezerwacji znajdzie się w zakładce "Polecane": https://shuumhotel.pl/pl/rezerwacje
Serdecznie zapraszamy!