Poznaj jedzenie przyszłości! Zaproszenie na warsztaty kulinarne - 2 czerwca 2022 - Warszawa
Poznaj startupy, które kształtują przyszłość jedzenia!
Przyrządź z nimi kolację przyjazną planecie i Twojemu zdrowiu!
Zapraszamy na warsztaty kulinarne, które odbędą się 2 czerwca w studiu kulinarnym Polish Your Cooking przy ul. Długiej 44/50 w Warszawie.
Start godz.: 17:00
Ilość miejsc jest ograniczona!
Udział w wydarzeniu jest możliwy tylko po potwierdzeniu uczestnictwa przez organizatorów - zaproszenie zostanie wysłane na maila podanego podczas rejestracji.
Fundacja Carrefour w roku 2021 przekazała grant w wysokości 100 tys. EURO 4 startupom akceleratora foodtech.ac: Food Jack, Venturis Horeca, Nielone oraz Yoush.
Youth Business Poland wraz z Foodtech.ac organizuje warsztaty kulinarne, na których będzie okazja porozmawiać o trendach żywienia przyszłości, poznać założycieli wyjątkowych startupów oraz przygotować razem z nimi dania, stworzone z produktów rozwijanych w ramach programu wspieranego przez Fundację Carrefour.
Impreza odbędzie się pod czujnym okiem szefa kuchni - Michała Piosika.
W menu zapewniamy:
- meksykańskie, ogniste, streetfoodowe tacos z Food Jack,
- włoskie, klasyczne, własnoręcznie kręcone cavatelli al ragu z Nielonym,
- banana and peanut butter crumble z Yoush,
- zero waste pulled-pork sandwich ze skórki od banana z Venturis Horeca.
Wszystkie przyrządzone dania są roślinne.