Kolacja degustacyjna - La Squadra Ristorante
Już 27 stycznia odbędzie się wyjątkowa kolacja w La Squadra Ristorante, podczas której będzie można spróbować specjalnego menu przygotowanego przez naszego Szefa Kuchni, Aleksandra Strusia 😊
Dostępny będzie jeden slot na godzinę 20:00 🍲
Menu degustacyjne składa się z 4 dań z dodatkowymi przystawkami od Szefa Kuchni w wersjach "ryby i owoce morza" oraz "mięso":
Menu ryby i owoce morza:
1. Mus z koziego sera, ciasto filo, pomidory confit i chips z parmezanu
2. Strozzapretti z homarem, bisque, szczypiorek i pangrattato
3. Polędwica z dorsza, sos z czerwonej soczewicy, kapary i czarne oliwki
4. Karmelizowana biała czekolada, kokos i pieczony ananas
Menu mięsne:
1. Tatar wołowy, lardo di colonnata, czarne oliwki i żółtko confit
2. Pappardelle z ośmiornicą, suszone pomidory i chrupiąca pancetta
3. Schab wieprzowy, smardze, karmelizowana szalotka i demiglace
4. Sernik pistacjowy, orzechowa kruszonka i marakuja
Oprócz tego goście otrzymają - pieczywo własnego wypieku, przystawkę od Szefa Kuchni, pre-deser i degustacje włoskich serów
👉 Cena za osobę wynosi 250 złotych. Dodatkowo można dokupić set alkoholi dobranych specjalnie do dań w cenie 100 złotych/osoba.
Dostępne tylko 40 miejsc!
Konieczne jest złożenie wcześniejszej rezerwacji na kolację degustacyjną 😊 Rezerwacji można dokonać kupując bilet poprzez serwis Evenea
Szczegółowe informacje dostępne pod numerem 📞 +48 882 350 404
Serdecznie zapraszamy! 😊