INSPIRATION DAY 3.0
"Nasze rozwiązania Twoją inspiracją" to motto, które po raz trzeci będzie tematem przewodnim tegorocznego Inspiration Day 3.0.
Jest to wyjątkowe wydarzenie organizowane przez Primulator — lidera nowoczesnych rozwiązań dla branży gastronomicznej.
Po ogromnym sukcesie poprzednich edycji Inspiration Day wpisuje się na stałe w kalendarz. Jest to wydarzenie, które ma zainspirować polski rynek, pokazując najnowsze trendy z sektora convenience, dzieląc się gotowymi odpowiedziami na problemy branży food service.
Co roku do udziału zapraszamy ściśle wyselekcjonowanych producentów Horeca, którzy będąc naszymi partnerami, zaprezentują najnowszą ofertę produktów najwyższej jakości.
Partnerzy, których reprezentować będą technolodzy kulinarni, w praktyczny sposób przedstawią nowatorskie i elastyczne podejście do tworzenia oferty hot food.
W trakcie wykładów zostaną poruszone tematy, które mogą stanowić klucz do sukcesu w prowadzeniu gastronomii.
Pokażemy jak w szybki i prosty sposób wzbogacić ofertę, zminimalizować straty produktów, zautomatyzować procesy i przyspieszyć obsługę klienta. Podczas wykładów jednym z tematów będzie projektowanie lokalu i dobór odpowiedniej technologii co stanowi fundament do budowania profesjonalnej gastronomii. Omówimy również zagadnienia związane z kawą, która często w biznesie convenience jest bagatelizowana, a w rzeczywistości jej rola w zyskach może być ogromna.
Podczas Inspiration Day 3.0 pokażemy najnowsze rozwiązania i akcesoria do nowej serii pieców konwekcyjno - mikrofalowych Merrychef conneX®, a także zademonstrujemy rewolucjonizującą gotowanie technologię ConvoSense, opartą na sztucznej inteligencji w piecach Convotherm. Oprócz urządzeń do gotowania zostanie zaprezentowany hybrydowy ekspres do kawy - WMF Espresso, którego możliwości sprawiają, że jest to urządzenie bezkonkurencyjne w swojej klasie.
Inspiration Day 3.0 to doskonała okazja do zdobycia wiedzy, dzielenia się pomysłami oraz nawiązania wartościowych kontaktów w branży gastronomicznej.
PROGRAM:
9:30 - 10:00 | Rozpoczęcie Inspiration Day 3.0 |
10:00 - 10:40 | 14 XI - Rola kawy w sektorze Convenience - Wiktor Wielgopolan 15.XI - "Projekt + technologia = sukces lokalu gastronomicznego" - wybrane zagadnienia z zakresu projektowania obiektów gastronomicznych - Barbara Kowieska |
10:50 - 11:20 | WMF Espresso = prosta obsługa na wysokim poziomie - Primulator |
11:30 - 11:50 | Koncept sprzedażowy Farm Frites/ Aj Food - szybko, smacznie, nowatorsko |
12:00 - 12:20 | Najlepsze rozwiązania na ofertę kanapek na bazie pieczywa Vandemootele |
12:30 - 12:50 | Twoja kanapka, nasz roślinny wkład - Frosta |
12:50 - 13:30 | Przerwa |
13:30 - 13:50 | Innowacyjne rozwiązania w piecach Merrychef conneX® - Primulator |
14:00 - 14:20 | TOP 8 globalnych trendów. Future Menus we współczesnej gastronomii - Unilever |
14:30 - 14:50 | Convenience czyli prostota, wygoda i smak od Aviko |
15:00 - 15:20 | Innowacyjne zastosowanie sosów Heinz |
15:30 - 15:50 | Bo jak zmieniać to na dobre - Poznaj Nestlé Professional |
16:00 - 16:20 | Rewolucjonizująca gotowanie technologia ConvoSense oparta na sztucznej inteligencji w piecach Convotherm - Welbilt |
17:00 | Zakończenie |