INSPIRATION DAY 3.0

location icon
Primulator Lodowa 128, łódź
calendar icon
Od 14 lis 9:00 do 15 lis 17:00
ticket icon
Od 0,00 zł


"Nasze rozwiązania Twoją inspiracją" to motto, które po raz trzeci będzie tematem przewodnim tegorocznego Inspiration Day 3.0.

Jest to wyjątkowe wydarzenie organizowane przez Primulator — lidera nowoczesnych rozwiązań dla branży gastronomicznej.

Po ogromnym sukcesie poprzednich edycji Inspiration Day wpisuje się na stałe w kalendarz. Jest to wydarzenie, które ma zainspirować polski rynek, pokazując najnowsze trendy z sektora convenience, dzieląc się gotowymi odpowiedziami na problemy branży food service.

Co roku do udziału zapraszamy ściśle wyselekcjonowanych producentów Horeca, którzy będąc naszymi partnerami, zaprezentują najnowszą ofertę produktów najwyższej jakości.

Partnerzy, których reprezentować będą technolodzy kulinarni, w praktyczny sposób przedstawią nowatorskie i elastyczne podejście do tworzenia oferty hot food.

W trakcie wykładów zostaną poruszone tematy, które mogą stanowić klucz do sukcesu w prowadzeniu gastronomii.

Pokażemy jak w szybki i prosty sposób wzbogacić ofertę, zminimalizować straty produktów, zautomatyzować procesy i przyspieszyć obsługę klienta. Podczas wykładów jednym z tematów będzie projektowanie lokalu i dobór odpowiedniej technologii co stanowi fundament do budowania profesjonalnej gastronomii. Omówimy również zagadnienia związane z kawą, która często w biznesie convenience jest bagatelizowana, a w rzeczywistości jej rola w zyskach może być ogromna.

Podczas Inspiration Day 3.0 pokażemy najnowsze rozwiązania i akcesoria do nowej serii pieców konwekcyjno - mikrofalowych Merrychef conneX®, a także zademonstrujemy rewolucjonizującą gotowanie technologię ConvoSense, opartą na sztucznej inteligencji w piecach Convotherm. Oprócz urządzeń do gotowania zostanie zaprezentowany hybrydowy ekspres do kawy - WMF Espresso, którego możliwości sprawiają, że jest to urządzenie bezkonkurencyjne w swojej klasie.

Inspiration Day 3.0 to doskonała okazja do zdobycia wiedzy, dzielenia się pomysłami oraz nawiązania wartościowych kontaktów w branży gastronomicznej.


PROGRAM:

9:30 - 10:00Rozpoczęcie Inspiration Day 3.0
10:00 - 10:4014 XI - Rola kawy w sektorze Convenience - Wiktor Wielgopolan
15.XI - "Projekt + technologia = sukces lokalu gastronomicznego" - wybrane zagadnienia z zakresu projektowania obiektów gastronomicznych - Barbara Kowieska
10:50 - 11:20WMF Espresso = prosta obsługa na wysokim poziomie - Primulator
11:30 - 11:50Koncept sprzedażowy Farm Frites/ Aj Food - szybko, smacznie, nowatorsko
12:00 - 12:20Najlepsze rozwiązania na ofertę kanapek na bazie pieczywa Vandemootele
12:30 - 12:50Twoja kanapka, nasz roślinny wkład - Frosta
12:50 - 13:30Przerwa
13:30 - 13:50Innowacyjne rozwiązania w piecach Merrychef conneX® - Primulator
14:00 - 14:20TOP 8 globalnych trendów. Future Menus we współczesnej gastronomii - Unilever
14:30 - 14:50Convenience czyli prostota, wygoda i smak od Aviko
15:00 - 15:20Innowacyjne zastosowanie sosów Heinz
15:30 - 15:50Bo jak zmieniać to na dobre - Poznaj Nestlé Professional
16:00 - 16:20Rewolucjonizująca gotowanie technologia ConvoSense oparta na sztucznej inteligencji w piecach Convotherm - Welbilt
17:00Zakończenie


           

Dołącz do wydarzenia

Dołącz do wydarzenia
  Rodzaj Bilety dostępne do Liczba
  Inspiration Day 3.0 (wtorek 14.XI)
Wyprzedane Brak wolnych miejsc
  Inspiration Day 3.0 (środa 15.XI)
Wyprzedane Brak wolnych miejsc