Cook Up

CookUp to trzy studia kulinarne - dwa w Warszawie i jedno w Poznaniu, w których odbywają się warsztaty, pokazy, prezentacje, konferencje kulinarne oraz prywatne śniadania, obiady i kolacje z gotowaniem na żywo, jak również sesje zdjęciowe oraz wydarzenia integracyjne. Klientom indywidualnym oferujemy 12-20 stanowisk do gotowania - w zależności od rodzaju warsztatów oraz ich trudności - zapewniając wszystko, co jest potrzebne do uczestniczenia w kursie - od doświadczonych szefów kuchni, przez sprzęty i akcesoria kuchenne, do składników spożywczych oraz fartuchów kucharskich. Podczas wydarzeń kulinarnych realizowanych dla zorganizowanych grup, w naszych przestronnych studiach (320m2, 200m2 oraz 150 m2) oferujemy przestrzeń kulinarną przygotowaną dla nawet 100 gotujących uczestników (w zależności od studia i charakteru wydarzenia), a także komfortową przestrzeń do degustacji i relaksu.

Wydarzenia zakończone zobacz aktualne wydarzenia

Bagietki, bułki, flatbready i wiosenne pasty, pesta i twarożki

Bagietki, bułki, flatbready i wiosenne pasty, pesta i twarożki

28 Kwietnia, 11:00 - 15:00
Cook Up, Warszawa

Hello Kimchi - warsztaty kuchni koreańskiej

Hello Kimchi - warsztaty kuchni koreańskiej

27 Kwietnia, 18:30 - 22:30
Cook Up, Warszawa

Akademia CookUp: chleb pszenny

Akademia CookUp: chleb pszenny

27 Kwietnia, 18:00 - 22:00
Cook Up, Warszawa

Street Food

Street Food

25 Kwietnia, 18:30 - 22:30
Cook Up, Warszawa

Wiosna w Paryżu

Wiosna w Paryżu

24 Kwietnia, 18:30 - 22:30
Cook Up, Warszawa

Tex-Mex

Tex-Mex

24 Kwietnia, 18:30 - 22:30
Cook Up, Warszawa

Steki

Steki

24 Kwietnia, 18:00 - 22:00
Cook Up, Poznań

Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

23 Kwietnia, 18:00 - 22:00
Cook Up, Warszawa

Akademia CookUp: jagnięcina i cielęcina dla początkujących

Akademia CookUp: jagnięcina i cielęcina dla początkujących

23 Kwietnia, 18:00 - 22:00
Cook Up, Warszawa

CookUp á la carte: Olia Hercules

CookUp á la carte: Olia Hercules

22 Kwietnia, 12:00 - 16:00