Cook Up

CookUp to trzy studia kulinarne - dwa w Warszawie i jedno w Poznaniu, w których odbywają się warsztaty, pokazy, prezentacje, konferencje kulinarne oraz prywatne śniadania, obiady i kolacje z gotowaniem na żywo, jak również sesje zdjęciowe oraz wydarzenia integracyjne. Klientom indywidualnym oferujemy 12-20 stanowisk do gotowania - w zależności od rodzaju warsztatów oraz ich trudności - zapewniając wszystko, co jest potrzebne do uczestniczenia w kursie - od doświadczonych szefów kuchni, przez sprzęty i akcesoria kuchenne, do składników spożywczych oraz fartuchów kucharskich. Podczas wydarzeń kulinarnych realizowanych dla zorganizowanych grup, w naszych przestronnych studiach (320m2, 200m2 oraz 150 m2) oferujemy przestrzeń kulinarną przygotowaną dla nawet 100 gotujących uczestników (w zależności od studia i charakteru wydarzenia), a także komfortową przestrzeń do degustacji i relaksu.

Wydarzenia zakończone zobacz aktualne wydarzenia

Kuchnia + w drodze: Marieta Marecka

Kuchnia + w drodze: Marieta Marecka

23 Marca, 18:30 - 22:30
Cook Up, Warszawa

CookUp á la carte: Sebastian Olma

CookUp á la carte: Sebastian Olma

22 Marca, 18:30 - 22:30
Cook Up, Warszawa

Knife Skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

Knife Skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

22 Marca, 18:30 - 22:30
Cook Up, Poznań

ABC kaszy: quinoa, jaglana, gryczana, kukurydziana

ABC kaszy: quinoa, jaglana, gryczana, kukurydziana

22 Marca, 18:30 - 22:30
Cook Up, Warszawa

Tajlandia od kuchni

Tajlandia od kuchni

21 Marca, 18:30 - 22:30
Cook Up, Warszawa

Wielkanocne wypieki ze So Sweet Project

Wielkanocne wypieki ze So Sweet Project

21 Marca, 18:30 - 22:30
Cook Up, Warszawa

Wielkanocne jadalne prezenty

Wielkanocne jadalne prezenty

18 Marca, 18:30 - 22:30
Cook Up, Warszawa

Włoska wiosna

Włoska wiosna

18 Marca, 18:30 - 22:30
Cook Up, Poznań

Bliskowschodni Street Food

Bliskowschodni Street Food

18 Marca, 18:30 - 22:00
Cook Up, Warszawa

Ryby i owoce morza: tuńczyk, przegrzebki, skrei (dorsz arktyczny), turbot bałtycki

Ryby i owoce morza: tuńczyk, przegrzebki, skrei (dorsz arktyczny), turbot bałtycki

17 Marca, 18:00 - 22:00
Cook Up, Poznań