Cook Up

CookUp to trzy studia kulinarne - dwa w Warszawie i jedno w Poznaniu, w których odbywają się warsztaty, pokazy, prezentacje, konferencje kulinarne oraz prywatne śniadania, obiady i kolacje z gotowaniem na żywo, jak również sesje zdjęciowe oraz wydarzenia integracyjne. Klientom indywidualnym oferujemy 12-20 stanowisk do gotowania - w zależności od rodzaju warsztatów oraz ich trudności - zapewniając wszystko, co jest potrzebne do uczestniczenia w kursie - od doświadczonych szefów kuchni, przez sprzęty i akcesoria kuchenne, do składników spożywczych oraz fartuchów kucharskich. Podczas wydarzeń kulinarnych realizowanych dla zorganizowanych grup, w naszych przestronnych studiach (320m2, 200m2 oraz 150 m2) oferujemy przestrzeń kulinarną przygotowaną dla nawet 100 gotujących uczestników (w zależności od studia i charakteru wydarzenia), a także komfortową przestrzeń do degustacji i relaksu.

Wydarzenia zakończone zobacz aktualne wydarzenia

Tajlandia od kuchni

28 Lipca, 18:30 - 22:00
Cook Up, Warszawa

Ryby i owoce morza: homar, mule, halibut, dorsz, krewetki

21 Lipca, 18:30 - 22:30
Cook Up, Warszawa

Knife Skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

20 Lipca, 18:30 - 21:30
 

CookUp à la carte: Agata Wojda

20 Lipca, 18:30 - 22:00
 

Wege Święta z Jadłonomią

Wege Święta z Jadłonomią

13 Grudnia, 11:00 - 14:00
Cook Up, Warszawa

CookUp rodzinnie: Czekoladowe Mikołajki - III termin, godz. 16.30

CookUp rodzinnie: Czekoladowe Mikołajki - III termin, godz. 16.30

7 Grudnia, 16:30 - 19:30
 

CookUp rodzinnie: Czekoladowe Mikołajki - II termin, godz. 11.00

CookUp rodzinnie: Czekoladowe Mikołajki - II termin, godz. 11.00

7 Grudnia, 11:00 - 14:00
 

CookUp rodzinnie: Czekoladowe Mikołajki

CookUp rodzinnie: Czekoladowe Mikołajki

6 Grudnia, 11:00 - 14:00
 

Kuchnia włoska: Una Notte a Napoli

Kuchnia włoska: Una Notte a Napoli

30 Października, 18:30 - 22:00
 

Baking classes with Joy: goście, goście, czyli ciastka i ciasteczka

Baking classes with Joy: goście, goście, czyli ciastka i ciasteczka

28 Października, 18:30 - 22:00