Dołącz do wydarzenia
  Rodzaj Dostępne do Cena Liczba
Noc Wina: "Wiosna na talerzu i w kieliszku"
Tematyczna kolacja z degustacją wina
21 marzec (sobota) 2020, godz. 20:00

W kieliszkach pojawia się najbardziej aromatyczne i przypominające wiosnę wina: gewurtztraminery, palavy, i muskaty.
Taka też będzie nasza kolacja, z zieloną sałatą, pomidorami i innymi nowalijkami

Menu i Wina
Aperitif

Cave de Cléebourg Gewurztraminer, Alzacja, Francja

Przystawka
Pory w szynce pod beszamelem
Sonberk Pálava VOC, Mikulovská, Czechy

Zupa
Krem ze szpinaku z młodym czosnkiem gałką muszkatołową
Casa de Vilacetinho Vilacetinho Vinho Verde, DOC Vinho Verde, Minho, Portugalia

Danie główne
Gołąb pieczony w pomarańczach z cykorią, rodzynkami i musem z pasternaku
Saint Clair Estate Wines Saint Clair Marlborough Pinot Noir, Marlborough, Nowa Zelandia

Deser
Sorbet limonkowo-selerowy
Bodega La Viña (Anecoop) Sol De Mediterráneo, DO Valencia, Walencja, Hiszpania

*W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)
Noc Wina: "Wiosna na talerzu i w kieliszku" | Tematyczna kolacja z degustacją win

Noc Wina: "Wiosna na talerzu i w kieliszku"
Tematyczna kolacja z degustacją wina
21 marzec (sobota) 2020, godz. 20:00

W kieliszkach pojawia się najbardziej aromatyczne i przypominające wiosnę wina: gewurtztraminery, palavy, i muskaty.
Taka też będzie nasza kolacja, z zieloną sałatą, pomidorami i innymi nowalijkami

Menu i Wina
Aperitif

Cave de Cléebourg Gewurztraminer, Alzacja, Francja

Przystawka
Pory w szynce pod beszamelem
Sonberk Pálava VOC, Mikulovská, Czechy

Zupa
Krem ze szpinaku z młodym czosnkiem gałką muszkatołową
Casa de Vilacetinho Vilacetinho Vinho Verde, DOC Vinho Verde, Minho, Portugalia

Danie główne
Gołąb pieczony w pomarańczach z cykorią, rodzynkami i musem z pasternaku
Saint Clair Estate Wines Saint Clair Marlborough Pinot Noir, Marlborough, Nowa Zelandia

Deser
Sorbet limonkowo-selerowy
Bodega La Viña (Anecoop) Sol De Mediterráneo, DO Valencia, Walencja, Hiszpania

*W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)

20 marca 2020, 12:00 179,00 zł

21 marzec 2020 r., godzina 20:00

Dwór Sieraków ****

Noc Wina: "Wiosna na talerzu i w kieliszku" 

Wiosenne menu przygotuje szef kuchni Dworu Sieraków Janusz Fic W kieliszkach pojawia się najbardziej aromatyczne i przypominające wiosnę wina: gewurtztraminery, palavy, i muskaty. Taka też będzie nasza kolacja, z zieloną sałatą, pomidorami i innymi nowalijkami


(Szczegóły: Recepcja Dworu Sieraków, tel. 600 226 150; 12 312 24 23 lub mail: recepcja@dworsierakow.pl)

Noc Wina: "Wiosna na talerzu i w kieliszku" | Tematyczna kolacja z degustacją win

Zobacz również:

inne Degustacja Wino wydarzenia 32-410 Dobczyce