30 stycznia w hotelu Aparton w Ustce odbędzie się kolejna edycja Chefs Only.
Rośnie liczba gości restauracji, cukierni oraz hotelowych restauracji i domów weselnych, zainteresowana daniami bez mięsa, glutenu, jaj lub mleka. Podyktowane jest to wieloma czynnikami w tym troską o środowisko, zdrowiem lub po prostu modą. Przygotowanie restauracji na 2024 rok ma duże znaczenie, ponieważ styl życia wegetariański, wegański, flexitariański i bezglutenowy zyskują na popularności. Restauracje powinny dostosować swoje menu, aby przyciągać i zadowalać tę rosnącą grupę gości.
Wzięcie udziału w specjalnej edycji Chefs Only to doskonały sposób na poznanie produktów i dostosowanie się do nowych trendów w gastronomii.
Pozwoli to również pokazać gościom, że restauracja jest otwarta na innowacje, kreatywność i dbałość o potrzeby różnorodnych grup.
Miejsce
Szymborskiej 1, Przewłoka